راهپیمایی میلیونی روز گذشته یمنیها در میدان «السبعین» صنعا با شعار «در کنار غزه شریف به شکل نامحدود و بدون هیچ خط قرمزی ایستادهایم» بهترین تصویر از دورنمایی است که سران رژیم صهیونیستی مبتنی بر آن میتوانند درخصوص میزان تأثیرگذاری حملاتشان به یمن برای اعمال بازدارندگی از انجام عملیاتهای بیشتر در دفاع از آرمان فلسطین، به آن دل ببندند.پنجشنبه بود که رسانهها از انجام حملات سنگین جنگندههای ارتش صهیونیستها به زیرساختهای حیاتی یمن ازجمله فرودگاهها، بنادر، تأسیسات نفتی و نیروگاهها خبر دادند. این حملات پس از سخنرانی عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، در صنعا صورت گرفت و موجب شهادت شماری از غیرنظامیان و زخمی شدن تعدادی دیگر شد.
آنچه در این موج حملات مشهود بود، تمرکز بیشتر در حمله به تأسیسات غیرنظامی یمنیها بود. رژیم صهیونیستی هدف از این حملات را تضعیف توان نظامی یمن و جلوگیری از تهدیدات امنیتی ناشی از حملات موشکی و پهپادی انصارالله به سرزمینهای اشغالی اعلام کرد. این در حالی بود که بلافاصله نیروی موشکی یمن با استفاده از موشک مافوق صوت «فلسطین ۲» فرودگاه بنگوریون در یافای اشغالی را هدف قرار داد و این فرودگاه را به تعطیلی کشاند. این پاسخ و واکنش آنی یمنیها پس از انجام هر موج حمله، این گزاره را اثبات کرده که موج حملات حتی علیه غیرنظامیان و زیرساختها هم نمیتواند بازدارندگی لازم را برای صهیونیستها بهوجود آورد و از قدرت نظامی و اراده مردم یمن بکاهد.
مهمترین نشانه این ناتوانی در از بین بردن توان نظامی یمنیها را میتوان در همین دانست که تأسیسات زیرساختی و غیرنظامی حیاتی مورد هدف قرار میگیرد. این موضوع نشان میدهد اسرائیل بهشدت در زمینه کار اطلاعاتی در این زمینه با مشکل مواجه است. تحلیلگران معتقدند اسرائیل به دلیل فاصله جغرافیایی و کمبود اطلاعات در مورد استقرار نیروهای یمنی، قادر به شناسایی اهداف دقیق نظامی نیست. این نقص اطلاعاتی موجب میشود حملات اسرائیل بیشتر به زیرساختهای غیرنظامی متمرکز شود تا هدفگیری پایگاههای نظامی و فرماندهی.
این در حالی است که انصارالله توانسته با استفاده از موشکهای پیشرفته و پهپادها، حملاتی به اهداف راهبردی در خاک سرزمینهای اشغالی انجام دهد و با یک زمانبندی هدفمند، میلیونها صهیونیست را شبانه وادار به رفتن به پناهگاه کند. در حملات همین چند شب انصارالله به مرکز سرزمینهای اشغالی به گزارش شبکه 12 رژیم صهیونیستی، 50اسرائیلی هنگام فرار به پناهگاهها مصدوم شدهاند. بیشک فشار روانی حاصل از انجام چنین حملاتی بسیار پراهمیتتر از بحث اصابت موشکها یا اخباری از این دست برای جمعیت مهاجر حاضر در سرزمینهای اشغالی است که با رؤیای زندگی در یک سرزمین امن، تصمیم به مهاجرت گرفتهاند.
حتی اگر دشواری انجام چنین عملیاتهایی را علیه یمن توسط ارتش اسرائیلی بهواسطه بعد مسافت فاکتور بگیریم، تجربه حملات جنونآمیز ائتلاف سعودی-اماراتی و آمریکایی-انگلیسی طی همین سالها نشان میدهد چرا نمیتوان نتیجه مطلوبی را برای ارتشهای متجاوز در نظر گرفت.