شناسهٔ خبر: 70488091 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

وون کره به پایین‌ترین سطح خود در حدود 16 سال اخیر سقوط کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا- امروز وون کره جنوبی در میان تشدید ناآرامی‌های سیاسی و در پی برکناری رئیس‌جمهور موقت، هان داکسو، توسط پارلمان، به پایین‌ترین سطح خود در حدود ۱۶ سال گذشته سقوط کرد.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «معاملات امروز وون با افت ۲.۷ وون نسبت به روز قبل، از رقم ۱۴۶۷.۵ وون در برابر هر دلار آغاز شد».

این اولین باری است که وون از ۱۶ مارس ۲۰۰۶، یعنی زمانی که در پی بحران مالی جهانی به ۱۴۸۸ وون در برابر هر دلار رسید، به زیر سطح ۱۴۷۰ وون در برابر دلار سقوط می‌کند.

با تشدید تنش‌های سیاسی در کره جنوبی پارلمان این کشور امروز جمعه با اکثریت آرا، هان داکسو، رئیس‌جمهور موقت را به دلیل خودداری از تعیین قضات دادگاه قانون اساسی که قرار است در دادگاه برکناری رئیس‌جمهور یون سوک یول قضاوت کنند، برکنار کرد.

پیش‌تر پارلمان با اکثریت آرا، یون سوک یول را به دلیل اعمال حکومت نظامی در سوم دسامبر گذشته، هر چند برای مدت کوتاهی، از سمتش برکنار کرده بود.

ضعف وون همچنین همزمان با افزایش مداوم ارزش دلار آمریکا رخ داده است. این در حالی است که نگرانی‌ها در مورد تأثیر سیاست‌های تعرفه جدیدی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، در پیش خواهد گرفت بر صنایع کره جنوبی، رو به افزایش است.

این خبر را در آرتی عربی ببینید