علیرضا شیخی مدیرعامل نیروگاه برق بعثت ضمن اعلام این خبر گفت: مصرف نیروگاه یک میلیون و هشتصد هزار مترمکعب میباشد که از ابتدای آبان این مقدار به یک میلیون دویست هزار مترمکعب محدود شده و در آذر ماه این محدودیت به یک میلیون مترمکعب کاهش یافته است. با توجه به این محدودیت مصرف گاز، میزان تولید هر یک از واحدهای نیروگاهی از ۷۲.۵ مگاوات به ۶۲ مگاوات کاهش پیدا کرد و این در حالیست در صورت تأمین گاز مورد نیاز بیش از ۱۵ مگاوات به تولید برق افزوده خواهد شد.
شیخی افزود: سوخت راه انداز واحدهای نیروگاهی گازوئیل میباشد و نیاز هر راه اندازی حدود ۱۵ هزار لیتر میباشد که بدلیل عدم اختصاص سهمیه لازم به نیروگاه، در صورت خروج هر واحد نیروگاهی، امکان راه اندازی مجدد وجود نداشته و راه اندازی با تأخیر چند روزه انجام میشود.
مجری طرح نیروگاههای صنایع شرکت توانیر با بیان اینکه صنایع ملزم به احداث نیروگاه هستند، گفت: در شرایطی که این اتفاق نیفتد، صنعت برق کشور هیچ تعهدی برای تأمین برق آنها نخواهد داشت.
وی درپایان بیان داشت: از سال ۱۳۹۲ سوخت کمکی (مازوت) نیروگاه بعثت با توجه به دستور مقام قضائی پلمپ و در حال حاضر سوخت نیروگاه، گاز طبیعی میباشد و امکان جایگزینی با سوخت دیگر وجود ندارد.
گفتنی است: نیروگاه ۲۴۰ مگاواتی بعثت به عنوان یکی از قدیمیترین نیروگاههای کشور با برخورداری از سه واحد بخار ۸۲.۵ مگاواتی با بیش از نیم قرن تولید برق پایدار، همچنان نقش به سزایی در پایداری شبکه برق پایتخت دارد.