شناسهٔ خبر: 70474066 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

حضرت آیت الله جوادی آملی: جهان را عدل و عقل و صلاح ادراه می کند نه ظلم و وهم و سلاح!

صاحب‌خبر -

شفقنا- حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: با کشتار و خونریزی هیچ کشوری سعادتمند نخواهد شد، با احیاء و تعلیم و تربیت است که می توان جامعه بشری را اصلاح کرد، جهان را عدل و عقل و صلاح ادراه می کند نه ظلم و وهم و سلاح!

به گزارش شفقنا، جمعی از طلاب پاکستانی که در کشور اروپایی مشغول به فعالیت و تبلیغ هستند، با حضور در بیت حضرت آیت الله جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتگو کردند و گزارشی از فعالیت خود ارائه نمودند.

حضرت آیت‌الله جوادی آملی در این دیدار، به بیان نکاتی مهم درباره رسالت تبلیغ دین در بلاد غیر اسلامی پرداختند.

ایشان با تأکید بر اهمیت وظیفه تبلیغ معارف اسلامی در کشورهای غربی، اظهار داشتند: وظیفه طلاب و عالمان دین در این کشورها همانند رسالت پیامبر گرامی اسلام در آغاز دعوت اسلامی است. همان‌طور که اسلام در مکه به تدریج خودش را نشان داد در کشورهای دیگر باید با بهره‌گیری از معارف قرآنی و حکمت اسلامی، این رسالت را به تدریج انجام داد.

ایشان بیان داشتند: اصول دین و محکمات علمی قرآن کریم باید محور اصلی فعالیت‌های تبلیغی باشد، اینکه این جهان منظم است و  این جهان منظم آفریدگاری دارد و انسان حقیقتی دارد که با مرگ از بین نمی رود، اگر انسان به این حقیقت پی ببرد که یک موجود ابدی است و هیچ عملی از بین نمی‌رود، خود به دنبال راه سعادت خواهد رفت این آگاهی مقدمه‌ای است برای عمل به دستورات الهی؛ اگر جامعه غرب بفهمد که انسان یک موجود ابدی است و انسان با مرگ از بین نمی رود و تمام نمی شود،  نه بیراهه می رود و نه راه کسی را می بندد.

ایشان تاکید کردند: اگر انسان بداند که موجودی ابدی است، حتما به فکر خواهد بود که کار ابدی انجام دهد.

حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: از نظر کشورداری نیز باید بدانیم که اسلام همه انسان ها را برادر می داند و هیچ انسانی را تحقیر نمی کند، هر چند برخی کشورهای بزرگ غربی تلاش و کوشش شان این است که کشتار و خونریزی راه بیاندازد، جنگ های جهانی اول و دوم راه انداختند، اما باید بدانند که با کشتار و خونریزی هیچ کشوری سعادتمند نخواهد شد، با احیاء و تعلیم و تربیت است که می توان جامعه بشری را اصلاح کرد، جهان را عدل و عقل و صلاح ادراه می کند نه ظلم و وهم و سلاح!

ایشان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود در جوامع غربی، طلاب را به برقراری ارتباط علمی و تبلیغی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی دعوت کرده و تأکید نمودند: معارف قرآن و نهج‌البلاغه می‌تواند به عنوان منبعی غنی برای پاسخ به نیازهای فکری جامعه جهانی معرفی شود.