شناسهٔ خبر: 70472260 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سلامت نیوز | لینک خبر

پنج دردسر مصرف شیرینی برای بدن از نظر طب ایرانی

مصرف شیرینی‌ها منجر به افزایش مواد زائد در بدن می‌شود. این را متخصصان طب ایرانی می‌گویند و معتقد هستند همین موضوع زمینه ساز بروز انواع بیماری در بدن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، امروزه علاوه بر شیرینی‌های سنتی، طیف گسترده‌ای از کربوهیدرات‌ها مثل بیسکوییت‌ها، شکلات‌ها، آبنبات‌ها، کیک‌ها، کلوچه‌ها، پاستیل‌ها و... هم به فهرست شیرینی‌ها اضافه شده‌اند و اکثر افراد (از کودکان گرفته تا سالمندان) مصرف‌کننده آنها هستند.  از دیدگاه طب ایرانی، مصرف زیاد شیرینی می‌تواند موجب اختلال در تعادل مزاج و بروز مشکلاتی در سلامت شود.



   تولید بلغم زیاد


شیرینی بیش از حد موجب افزایش رطوبت و تولید بلغم در بدن می‌شود  که باعث خستگی، کندی ذهن و مشکلات گوارشی می‌شود.



   ضعف کبد


مصرف زیاد شیرینی‌ها باعث ایجاد بار اضافی روی کبد می‌شود که می‌تواند به بروز مشکلاتی مثل کبد چرب، خارش پوست و زردی منجر شود.



   ایجاد سودا در بدن


زیاده‌روی در مصرف شیرینی ممکن است مزاج بدن را به سمت سودایی شدن و بروز علائمی مثل اضطراب، افسردگی، وسواس و مشکلات پوستی مانند خشکی و تیرگی سوق دهد.



   تضعیف معده و هضم دشوار


شیرینی‌ها به‌ویژه اگر سنگین یا مصنوعی باشند، معده را ضعیف و هضم را دشوار می‌کنند.



   افزایش وزن و تجمع مواد زائد


مصرف زیاد شیرینی منجر به تجمع چربی‌ها و مواد زائد در بدن می‌شود که باعث افزایش اخلاط فاسد، چاقی و کاهش انرژی می‌شود.

برچسب‌ها: