شناسهٔ خبر: 70461666 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

جشن بزرگ ایران بانو در تهران برگزار شد؛ معرفی ۱۰ زن فعال و تأثیرگذار

جشن بزرگ ایران بانو به مناسب هفته بزرگداشت مقام زن و میلاد حضرت زهرا با حضور اقشار مختلف بانوان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، جشن بزرگ «ایران بانو» با حضور صدها نفر از بانوان در سالن همایش‌های وزارت کشور آغاز شد.

اقشار مختلفی از بانوان ایرانی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا سلام الله علیها و هفته گرامیداشت مقام زن در این جشن حضور پیدا کرده‌اند.

در این مراسم از ۱۰ نفر از بانوان برتر در حوزه‌های مختلف تجلیل خواهد شد.

از ساعتی پیش از آغاز مراسم اقشار مختلف بانوان در سالن همایش وزارت کشور حاضر شدند. از ورودی سالن می‌شد استقبال بانوان از این جشن بزرگ را شاهد بود. هر دو طبقه سالن مملو از بانوانی است که با فرزندان خود در سالن حضور یافته‌اند. حضور دختران نوجوان در این مراسم چشمگیر است.

مجری برنامه را با نوای یا علی آغاز کرد و سپس سالن با نوای گروه سرود مثل هانیه پر از شور و هیجان شد.

سالن با عطر نام شهدا معطر است. خانواده شهدا حضور دارند. مجری از بانوی شهیده معصومه کرباسی یاد کرد، ایران بانویی که غریبانه در حمله رژیم صهیونیستی به همراه همسرش در لبنان به شهادت رسید. خانواده‌اش در سالن هستند. همسران و مادران شهدا، تصویر شهیدشان را در دست گرفته‌اند.

سعید عزیزی روان شناس و کارشناس حوزه خانواده با اشاره بر موضوع امنیت روانی گفت: امنیت روانی یعنی اگر حال من خوب باشد کارهایم را هم به خوبی انجام می‌دهم. اگر حالمان خوب نباشد امنیت روانی هم نخواهیم داشت. این موضوع برای خانواده‌ها ضروری است.

وی افزود: پدر و مادرها باید امنیت روانی را در خانواده ایجاد کنند. پدر مظهر امنیت در خانواده است. یکی از عوامل از بین رفتن امنیت روانی ترس است. وقتی افراد از چیزی می‌ترسند احساس امنیت هم نخواهند کرد. مورد بعدی بی اعتمادی است که امنیت روانی را مختل می‌کند. مدام چک کردن و شک بی مورد به فرزندان موجب ایجاد حس بی اعتمادی آنان می‌شود.

عزیزی به امنیت روانی به واسطه حس‌های عاطفی اشاره کرد و اظهار کرد: مثلاً بسیاری از بانوان به فرزندآوری علاقه دارند اما از زایمان و عوارض آن می‌ترسد. این نیازمند توجه زیاد مردان است. بی توجهی مردان به زنان در هنگام بارداری و زایمان موجب می‌شود امنیت روانی خود را نسبت به زایمان از دست بدهند.

وی همچنین گفت: چهره و ظاهر و حتی زن و مرد بودن به فرد ارزش نمی‌دهد بلکه آنچه مهم است آپشن‌های انسانیت است. جامعه موجب شده است برخی دختران ترجیح بدهند پسر باشند. محدودیت‌ها و نگاه‌های غلط موجب این اتفاق شده است. این موضوع امنیت روانی دختران ما را دچار مشکل کرده است.

ده بانو به عنوان بانوان برجسته فعال و تأثیر گذار در این مراسم معرفی شدند.

عطیه شکری متولد ۱۳۵۹، حافظ قرآن و حکمت‌های نهج البلاغه دکترا حقوق بین الملل، کارآفرین نخبه پرور در ۵ استان و ۱۰ شهر است.

سیده خنسا اسبقیان متولد ۱۳۷۴، دانشمند جوان، خلبان و دارنده کمربند دان ۴ تکواندو تنها جوان و دختر ایرانی فارغ التحصیل دوره جهانی رهبران جوان تأثیرگذار است

وی اولین دختر ایرانی صاحب عنوان نماینده برجسته و دختر تأثیرگذار در دنیا در کنفرانس روز جهانی زن در سازمان ملل متحد، نماینده ایران در نشست جوانان شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد است.

زهرا حسینی تبار مدرس حوزه و دانشگاه، دغدغه مند و فعال حوزه جمعیت، صاحب طرح ارتقای سلامت دختران و زنان است که کمک به درمان زوج‌های نابارور و واسطه گری ۸ هزار تولد از طریق اصلاح سبک زندگی در کارنامه دارد.

فاطمه باشنده متولد ۱۳۶۸ بانوی اهل تسنن و فعال در حوزه تبیین مسائل روز برای محروم‌ترین و دورافتاده‌ترین اقشار جامعه است.

سمیرا شاهوردی متولد ۱۳۶۳ فرزند جانباز حسین شاهوردی کارآفرین و مددکار اجتماعی است که به دلیل برآورده کردن بیش از ۱۲ هزار آرزوی کودکان و مردم مناطق کم برخوردار فرشته آرزوها خوانده می‌شود

سمیه میهن خواه متولد ۱۳۶۸ معلم نمونه، دهیار روستا، خیر بومی در ساخت و تأسیس کتابخانه، صاحب طرح «لبخند و طعم کتاب» که روستا به روستا به کودکانی که جز کتاب درسی طعم خواندن هیچ کتابی را نچشیده اند کتاب هدیه کرده است.

حنانه سادات میرعظیمیان متولد ۱۳۸۰ اینفلوئنسر، نقاش، عکاس و فیلمبردار حرفه ای، مسلط به زبان انگلیسی و مهمتر از همه ارتباط گرفتن با همتایان خارجی در منطقه و دنیا با استفاده هنرمندانه از فضای مجازی برای پاسخ به سوالات جوانان غربی و خارجی غیرمسلمان درخصوص اسلام، قرآن و مذهب تشیع، بازگویی جنایات صهیونیست‌ها و رساندن فریاد مظلومیت غزه به گوش جوانان دنیا، آشنا کردن جوانان غربی با فرهنگ اصیل و شاعران ایرانی شناساندن شهدای ایران زمین به جوانان خارجی در کارنامه اوست.

ثریا مطهرنیا یکی از ده فینالیست بهترین معلمان جهان با حضور در محروم‌ترین روستاها و ایجاد بهترین امکانات برای دانش‌آموزان و پیگیری حل مشکلات بهداشتی و درمانی و اجتماعی دانش آموزان و روستاهایشان از جمله فعالیت‌های اوست

فریبا مرتضوی متولد ۱۳۴۸، ۳۵ سال تجربه بازیگری تئاتر و صداوسیما داد. وی فعال در راستای صلح و سازش و حمایت از زندانیان است و حمایت از بیماران کم برخوردار و کپرنشین، زنان بی سرپرست و بدسرپرست و تأمین کمک هزینه جهت دیه جرایم غیرعمد را در کارنامه دارد.

هاشمیه متقیان متولد سال ۱۳۶۵ ورزشکار دو و میدانی ایران در دو رشته پرتاب دیسک و پرتاب نیزه است. او موفق شد در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو ضمن شکستن رکورد جهان به مدال طلای رشته پرتاب نیزه دست یابد. مدال این بانوی انقلابی اولین مدال طلای رشته دو و میدانی بانوان ایران در پارالمپیک و افتخاری برای ایران عزیز است.