شفقنا رسانه_ صفحه اول روزنامه ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «ضعف آموزشی از کجا آب میخورد؟» تیتر روزنامه جام جم است که در گزارشی به بررسی دلایل نتایج ضعیف دانشآموزان در آزمونهای بینالمللی پرلز و تیمز پرداخت. این روزنامه نوشت:« آزمون بینالمللی تیمز (TIMSS) که هر چهار سال یکبار برگزار میشود، عملکرد دانشآموزان در دروس ریاضی و علوم را در پایههای چهارم و هشتم میسنجد. این آزمون بهعنوان یکی از معتبرترین مطالعات تطبیقی در عرصه آموزش، اطلاعات مهمی در مورد روند پیشرفت تحصیلی دانشآموزان بیش از ۶۰ کشور جهان فراهم میکند. آزمون پرلز یا در واقع برنامه بینالمللی مطالعاتی سوادخواندن هم به هدف سنجش مهارت خواندن ونظام آموزشی کشورهای شرکتکننده میپردازد.درکنار نتایج نامطلوب دانشآموزان ایرانی در این آزمونها، طی این سالها نظام آموزشی کشور با چالشهای زیادی نیز مواجه بوده؛ علاوه بر این مشکلات اقتصادی، فقر فرهنگی، بیسوادی یا کمسوادی والدین، فقر غذایی، همه و همه دست به دست هم دادند تا دانشآموزان مخصوصا کمبرخوردارها در مناطق محروم نیز از درس جا بمانند و ما را به سمت فقر یادگیری ببرند.»
«سنگ محک ارز تجاری» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در گزارشی به این سوال پرداخت که آیا بازار ارز توافقی در شرایط تعادلی قرار دارد؟ این روزنامه نوشت:« کسبوکارها از حذف ارز نیمایی رضایت دارند. این را میتوان از بررسی روند حاکم بر بازار ارز تجاری و گفتوگو با اهالی اقتصاد، نمایندگان مجلس و کارشناسان دریافت. ۱۸فعال حوزه تجارت در پاسخ به نظرسنجی «دنیایاقتصاد» تاکید کردند سیاستگذار توانسته است با اقدامات خود تعادل بهتری در بازار ارز ایجاد کند؛ از این رو تداوم روند فعلی میتواند به ثبات ارزی و رونق صادرات و واردات منجر شود. رئیس کمیسیون جهش تولید نیز موافق این سیاست است. با اینکه منتقدان از اوجگیری نرخ ارز شکایت دارند، اما شواهد نشان میدهد در بازار ارز تجاری برای نرخهای بالاتر از ۶۴هزار تومان خریداری نیست و به مرور که حجم بازار نیما کاهش یابد و معاملات بیشتری در بازار ارز تجاری انجام شود، امکان تعدیل قیمتها در بازار آزاد نیز فراهم میشود. حذف رانت ارزی در صنعت و بازار خودرو یکی از مهمترین نتایج سیاست ارزی جدید دولت است. کارشناسان معتقدند داشتن نگاه بلندمدت در سیاستگذاری ارزی، شرط اساسی در رسیدن به تعادل پایدار و کارآ در بازار ارز است.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید..