دو شرکت «هوندا» و «نیسان» روز دوشنبه ۲۳ دسامبر (سوم دی ۱۴۰۳) یادداشت تفاهمی در زمینه ادغام با یکدیگر به امضا رساندند.
به موجب این تفاهمنامه، شرکت «میتسوبیشی موتورز» نیز به عنوان عضو کوچکتر اتحادیه نیسان موافقت کرد که به مذاکرات برای یکپارچهسازی کسبوکارشان بپیوندد.
توشیهیرو میبه، رئیس شرکت هوندا اظهار داشت که هوندا و نیسان هر دو قصد دارند عملیات خود را تحت یک شرکت هلدینگ مشترک تجمیع کنند. البته قرار است شرکت هوندا رهبری ساختار مدیریتی جدید را ضمن حفظ اصول اصلی و برندهای هر دو شرکت، بر عهده بگیرد.
خودروهای لاکچری به زودی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رژه میروند. هیات وزیران در جلسه خود با برداشتن سقف قیمت برای واردات محصولات تولیدی برندهای جهانی خودروساز موافقت کرد تا بار دیگر شاهد حضور خودروهای لوکس در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باشیم.
وی با بیان اینکه جنبههای مختلفی وجود دارد که نیازمند باید مورد مطالعه و بحث قرار گیرد، گفت: «صادقانه بگویم، احتمال اجرایی نشدن آن صفر نیست.»
صحبت از چند میلیون خودرو است؟
خودروسازان ژاپنی از رقبای بزرگ خود در بخش خودروهای برقی عقب افتادهاند و سعی میکنند هزینهها را کاهش دهند و زمان از دست رفته را جبران کنند.
حتی با این ادغام، باز هم تویوتا که ۱۱.۵ میلیون خودرو در سال ۲۰۲۳ تولید کرد، همچنان جایگاه خود را به عنوان برترین خودروساز ژاپنی حفظ خواهد کرد.
حال آنکه سه شرکت هوندا، نیسان و میتسوبیشی در مجموع حدود ۸ میلیون خودرو تولید خواهند کرد. در سال ۲۰۲۳، هوندا ۴ میلیون خودرو و نیسان ۳.۴ میلیون دستگاه تولید کرد. میتسوبیشی نیز کمی بیش از ۱ میلیون خودرو فروش داشته است.
اقتصادنیوز: هیات وزیران با برداشتن سقف قیمتی برای ورود خودرو به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی موافقت کرد.
نیسان، هوندا و میتسوبیشی در ماه اوت اعلام کردند که قطعات خودروهای برقی خود مانند باتریها و نرمافزار رانندگی خودکار را با یکدیگر به اشتراک خواهند گذاشت.
او در نهایت به قید وثیقه آزاد شد و به لبنان گریخت.