به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه شریف، در این مراسم طی سخنانی هفته پژوهش را فرصت خوبی برای معرفی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه دانست و گفت: در شرایطی که جهان با مشکلاتی مانند کمبود انرژی مواجه است، پژوهش موتور محرک حل مشکلات جامعه است و میتواند راهکارهای مقتضی برای حل مشکلات را پیشنهاد دهد.
وی با اشاره به اینکه شبکهسازیهای بینالمللی میتوانند نقش موثری در توسعه پژوهشها داشته باشند، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ کارآفرینی و توجه به مفهوم دانشگاه کارآفرین باید مورد توجه پارکهای علم و فناوری باشد و نقش دانشگاه در این مسیر تسهیلگری است.
حدادپور معاون پژوهشی دانشگاه شریف، نیز در این مراسم هفته پژوهش را فرصتی برای قدردانی از پژوهشگران شریف اعلام کرد و گفت: این دانشگاه امانتی است که از مرحوم مجتهدی و سایر استادان به ما رسیده است و باید راه آنها را ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه تمدنها در قدیم حول رودخانهها شکل میگرفتند و امروز حول دانشگاهها ایجاد میشوند، تصریح کرد: زیستبوم دانشبنیان شریف به خوبی کار خود را انجام میدهد و در سه سال گذشته به دنبال ایجاد جریان سازی جدید و رفع نقیصهها در این زمینه بودیم.
هرمزی نژاد مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف نیز ارائه گزارشی از نحوه انتخاب برگزیدگان گفت: با وجود فشارها و تحریمها پژوهشگران ما به خوبی فعالیت میکنند که جای تقدیر دارد.
در این مراسم از محمود فتوحی فیروزآباد، عبدالرضا سیمچی، سیدابوالحسن واعظی، امید اخوان، مجتبی باقرزاده، بهزاد عطاییآشتیانی، سید شهابالدین آیتالهی، محمدبهشاد شفیعی، سیدتقی اخواننیاکی، معین معینیاقطاعی، سعید شاهرخیان، حسین مختار، امیر صفدریان، محمدعلی مداحعلی و مرحوم علیمحمد رنجبر، بهعنوان پژوهشگران پراستناد (یک درصد برتر) سال 1403 تقدیر شد.
همچنین در این مراسم از سیدرضا ربیعی و حسین اسدی بهعنوان فناوران برتر سال 1403 تقدیر شد.
محمدرضا هرمزینژاد، امید اخوان، محمدمهدی نجفپور، عبدالرضا سیمچی، علی اسفندیار، سعید شاهرخیان نیز به عنوان سرآمدان علمی و از معین معینیاقطاعی، شهریار کابلی به عنوان برگزیده برتر کشوری معرفی و تقدیر شد.
محمدحسن راونجی و محمدعلی بیجارچی به عنوان پژوهشگران جوان برگزیده دانشگاه نیز معرفی شدند.
انتهای پیام/
∎