حمید ملانوری شمسی روز یکشنبه دوم دیماه در حاشیه نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی در گفتوگو با میراثآریا گفت: پیش نیاز رونق گردشگری و تقویت سرمایهگذاری در بخشهای مختلف بهرهمندی از یک شبکه مناسب حمل و نقل اعم از زمینی، ریلی و هوایی است.
استاندار همدان با بیان اینکه اقتصاد این استان کشاورزی پایه است اما در این حوزه با کمبود آب و زمین روبرو هستیم، افزود: در مقابل حوزه گردشگری که صنعتی اشتغالزا و ثروت آفرین است و کمترین آلایندگی زیست محیطی را نیز دارد، میتواند محور اصلی توسعه همدان باشد که لازمه تحقق این مسئله وجود امکانات و زیرساختها در حوزه حمل و نقل از جمله فعال بودن فرودگاه و پایداری پروازهاست.
ملانوری شمسی اظهار کرد: امیدواریم با پایداری پروازها در فرودگاه همدان، شاهد استقبال مردم نیز باشیم و در کنار این مسئله بتوان رونق گردشگری و رشد سرمایهگذاری در استان را نیز شاهد باشیم.
ملانوری شمسی با اشاره به ظرفیتهای صنعتی و همدان، اظهار کرد: این استان ۳۳ محصول معدنی داراست و در کنار ظرفیت های کشاورزی و صنعتی- معدنی متنوع با برخورداری از ۱۸۰۰ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی در حوزه گردشگری نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد.
او با بیان اینکه همدان دارای شهر جهانی سفال (لالجین) و در زمینه صنایعی چون مبل و منبت دارای برند و جایگاه جهانی است، بیان کرد: این استان ملقب به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین از جاذبه های منحصر به فردی در حوزه گردشگری برخوردار است.
استاندار همدان اظهار کرد: در کنار ظرفیتهای شناخته شده همدان این استان ظرفیت های ناشناخته زیادی نیز دارد که در این زمینه کارهای زیادی باید انجام شود.
ملانوری شمسی با بیان اینکه سالانه ۷۰۰ هزار تا یک میلیون نفر از غار علیصدر همدان بازدید میکنند که رقم پایینی است، تصریح کرد: امیدواریم با بازگشایی فرودگاه همدان شاهد رونق هرچه بیشتر گردشگری در استان و بازدید بیشتر گردشگران داخلی و خارجی از جاذبه های پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین باشیم.
انتهای پیام/