شناسهٔ خبر: 70410835 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

همه دانشگاه‌های آذربایجان غربی در رتبه‌بندی علمی خود ارتقا یافته‌اند

ارومیه- رییس دانشگاه ارومیه گفت: دانشگاه‌های استان از لحاظ مرجعیت علمی نه تنها تثبیت شده‌اند، بلکه رشد کرده و ارتقا یافته‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، احمد علیجانپور عصر یکشنبه در جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری آذربایجان غربی با اشاره به رشد چشمگیر تعداد دانشمندان یک درصد و ۲ درصد دانشمندان مرجع علمی جهان، اظهار کرد: ارتباطات خوبی با دانشگاه‌های ترکیه و عراق برقرار شده و همه دانشگاه‌های استان در رتبه‌بندی علمی خود ارتقا یافته‌اند.

رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به برگزاری همایش‌های مشترک با دانشگاه‌های ترکیه و دیگر دانشگاه‌های کشور اظهار کرد: این همایش‌ها در راستای ارتقای سطح علمی دانشگاه و دانشجویان برگزار شده است.

علیجانپور با اشاره به برگزاری رویداد «شب علم» در دانشگاه ارومیه گفت: این رویداد با حمایت بنیاد ملی علم ایران و اجرای برنامه‌های متنوعی از قبیل رصد ستارگان، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های فرهنگی برگزار شد و حدود ۱۰ هزار نفر طی یک روز از دانشگاه ارومیه بازدید کردند.

وی افزود: همچنین رویداد ملی «عصر امید» در حوزه تخصصی غذا و فراسودمندها با مشارکت دانشگاه ارومیه و دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه برگزار شد که هزاران نفر از آن بازدید کردند.

رئیس دانشگاه ارومیه درباره پردیس علم و فناوری دانشگاه ارومیه گفت: این پردیس یکی از ۱۰ دانشگاه دارای مجوز کشور است و با حضور ۵۹ شرکت در سایت ۱۰ هکتاری، ۱۰ میلیارد تومان سرمایه و اشتغال ۳۴۳ نفر، از جمله ۱۲۳ نفر دانشجوی دانشگاه ارومیه یا فارغ‌التحصیل این دانشگاه، فعالیت می‌کند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این مراسم‌گفت: پژوهش و مطالعه علمی از درجه والایی در زندگی انسانی برخوردار است و انس با قرآن را نیز می‌توان کلید جهش در عرصه پژوهش دانست.

حجت الاسلام سیدمهدی قریشی پایه پژوهش را تفکر و تعقل عنوان کرد و با بیان اینکه انس با قرآن کریم موجب آرامش و امید می‌شود، افزود: بی‌شک اثرات معنوی تلاوت قرآن در پژوهش‌ها نمایان خواهد شد.

وی اضافه کرد: قرآن کریم به عنوان کتاب هدایت و نور می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و چالش‌های علمی باشد و تلاوت قرآن نه تنها روح انسان را جلا می‌دهد بلکه به تفکر و تعمق در موضوعات علمی نیز کمک می‌کند.

وی از محققان و دانشمندان خواست تا در راستای تقویت ارتباط خود با قرآن، برنامه‌هایی را در نظر بگیرند که بتوانند از آموزه‌های قرآن در پژوهش‌های خود بهره‌برداری کنند.