به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیتالله رسول فلاحتی نماینده ولیفقیه در گیلان امروز در دیداری با بانوان فرهیخته دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، با اشاره به فرارسیدن میلاد دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها)، ایشان را به عنوان الگویی ارزشمند برای زنان و مردان بشر، بهویژه جامعه اسلامی، معرفی و تاکید کرد که ولایتمداری حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای جامعه امروز است.
وی با این بیان که زندگی حضرت زهرا (س) هیچگاه کهنه نمیشود، تاکید کرد شناخت سیره فاطمی و لحظات زندگی این بانوی بزرگ بر همگان ضروری است. به گفته فلاحتی، حضرت فاطمه (س) نزد مسلمانان برترین و والامقامترین بانوی جهان و برگزیده زنان عصر خود بود که مقامش تنها به عصر حیاتش محدود نیست و در تمامی اعصار جاری است.
نماینده ولیفقیه در گیلان با اشاره به اینکه جهان معاصر در دوران استعمار نو به سر میبرد، گفت: با رشد و پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان، استعمار و استحمار بر بشر امروز حاکم شده و او را به سوی جهالت و بهرهکشی میبرد.
وی به جنگهای امروز بشر در جهان اشاره کرد و افزود: جنگافزارهای نوین نظامی که محصول علم و تکنولوژی هستند، امروز بر سر زنان و کودکان ریخته میشوند زیرا کسانی که از این ابزارها بهرهبرداری میکنند، در کنار علم، ایمان ندارند.
فلاحتی همچنین اشاره کرد که امروز بشریت در حال گذراندن سیاهترین روزهای تاریخ خود است، بیان کرد: حدود 60 هزار کودک در غزه و لبنان کشته شدند ولی برخی دولتها در قبال این کشتار سکوت کردهاند و در عوض از جولانی که تحت تعقیب بود حمایت میکنند.
*الگوی بیبدیل زن مسلمان، حضرت فاطمه زهرا (س)
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به این که خداوند به انسان قدرت تفکر برای تحلیل محیط اطراف خود را عطا کرده است، اظهار کرد: دشمن در تلاش است که تقدس و اهمیت مقدسات و تعالیم الهی و پیامبران را کمرنگ کند و به جای آن، فلسفه اومانیسم یا انسانمحوری بدون خدا را به باور انسانها بیاورد.
فلاحتی با تأکید بر ضرورت شناخت سیره فاطمه زهرا (س)، در چنین شرایطی بیان کرد: امروز نیاز به ترویج و شناخت فرهنگ فاطمی و علوی بیشتر از همیشه حس میشود، چرا که حضرت فاطمه زهرا (س) در طول زندگی پاک خود، آموزههایی به بشریت ارائه کرد که منحصر به مکتب فاطمی هستند.
وی با اشاره به اینکه فاطمه زهرا (س) در جنبههای مختلف زندگی برای بشر الگوسازی کرده است، افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) به ما نشان داد که مادر و زن نقش پرورشدهنده نسل آینده را دارند و عاطفه و مراقبت از ویژگیهای خاص مادران است؛ این راهبردی است که بر شخصیت انسان تأثیر میگذارد و تنها از عهده مادر برمیآید و پدر چنین توانایی ندارد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه تربیت انسان با محوریت نقش اجتماعی تنها به مادر اختصاص دارد، گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) به ما آموخت که مادران در بهداشت و سلامت روانی و جسمانی فرزندان نقش مهمی ایفا میکنند.
فلاحتی، مادران را دارای تجربههای روحانی و عاطفی دانست که این تجارب در جای دیگری یافت نمیشوند و درباره مقام مادر گفت: مادر کسی است که از سرانگشتان او خیر و برکت جاری میشود و مادر شدن برای زن افتخاری بزرگ است که در فرهنگ باستانی ایرانیان و پس از اسلام نیز به آن اشاره شده است.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاهها باید برای دانشجویانی که مادر هستند، امتیازات ویژه آموزشی فراهم کنند، افزود: همچنین توسعه فضای ورزشی مناسب برای بانوان توصیه میشود.
نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین بر اهمیت حمایت از طرحهای علمی بانوان و نوآوریهای آنان در حوزه علم و دانش و ایجاد ارتباط میان دانشجویان و دولت تأکید کرد و گفت: اجرای لایحه حجاب و عفاف از خواستههای مردم است و باید از مسئولین در خصوص اجرای این لایحه در جامعه، به ویژه در دانشگاهها، پرسش شود.
انتهای پیام/
∎