به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در دانشگاه معارف اسلامی با اشاره به اهمیت اخلاص در زندگی و زیست انسانی، این خصیصه را از جمله خصایص پسندیده و مورد اهتمام علمای اسلام عنوان کرد.
وی افزود: طلاب و حوزه های علمیه باید به سنت های اصیل خود پایبند باشد و از القاب و عناوین دکتر و از این گونه القاب ها پرهیز کند.
استاد قرآن بیان داشت: طلاب و فضلای حوزه نباید تنها به دروس حوزوی اکتفا کنند، بلکه علاوه بر آن باید از کتاب های لازم در راستای رسالت طلبگی و حوزوی نیز غفلت نکرده و حتی از تعطیلات هم بهره برداری و استفاده کنند.
استاد قرائتی با اشاره به لزوم مسئله محور بودن تحقیقات در حوزه های علمیه ابراز کرد: باید پایان نامه ها و تحقیقات در راستای حل مسائل و مشکلات نظام و انقلاب اسلامی باشد و ثمرات آن در جامعه اسلامی مشاهده شده و مشکلی را حل و فصل کند.
مفسر قرآن کریم با اشاره به اینکه قرآن کریم منبع تمام علوم است، اظهار داشت: باید تمام عمر ما صرف در یادگیری قرآن و کتاب خالق شود، نه اینکه عمر با برکت ما صرف کتاب مخلوق شود، لذا روحانیت نباید خود را فارغ التحصیل کند و از تعصبات حزبی دوری کند و فوق خط و نشان باشد. ملاک کمک خداوند، اخلاص است.
وی با اشاره به اهمیت تبلیغ چهره به چهره و لزوم توجه مبلغان به این مسئله، ابراز کرد: تاثیری که تبلیغ چهره به چهره در جامعه اثرگذاری دارد به مراتب بیشتر و بهتر از تبلیغ عمومی است.
استاد قرایتی با اشاره به اهمیت کار استادی و تربیت اساتید در کشور، ابراز کرد: اساتید باید استعدادهای افراد را کشف کرده و بیش از بهره برداری از علم و دانش خود با استفاده از عمل خود، افراد را تربیت کند.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از روش های نوین تبلیغی، اظهار داشت: مبلغان باید با روش های صحیح و مناسب و ابتکارات جالب و جذاب، به عرصه تبلیغی وارد شده و با ابتکارات و بهره گیری از تمثیل تاثیرگذاری تبلیغی خود را افزایش دهند.
حجت الاسلام والمسلمین شاکری رئیس دانشگاه معارف اسلامی هم در سخنانی گفت: بسیار مفتخریم که در محضر استاد گرانقدر ححت الاسلام و المسلمین قرایتی هستیم. ما در گذشته از وجود ارزشمند استاد بهره های کافی برده ایم. ایشان پرتلاش ترین استاد بعد از انقلاب هستند و تفسیر را با رسانه ملی در خانه های ما گسترش دادند و تلاش کردند تفسیر را در حوزه های علمیه بسط بدهند.
وی ادامه داد: امروز اگر فرهنگ تفسیر قرآن بسط پیدا کرده است مرهون تلاش های حاج آقای قرائتی است و ایشان بحث فراموش شده زکات را احیا کردند و همچنین مبحث مهدویت را نیز گسترش دادند و امروز در دانشگاه ها از کتب ایشان در تفاسیر قرآن بهره مند هستیم.