شناسهٔ خبر: 70390300 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

محکومیت ۱۰۰ میلیون ریالی تاوان سوءاستفاده از کارت سوخت خودرو عمومی

همدان _ رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت ۱۰۰ میلیون ریالی فردی برای فروش خلاف ضوابط سوخت یارانه‌ای خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی افشاری ظهر روز شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: پرونده فروش ۳۲۹ لیتر بنزین سهمیه‌ای خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۵۰ میلیون ریال در شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی همدان رسیدگی شد.
رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.
افشاری گفت: بازرسان شرکت ملی پخش نفت همدان این تخلف را با بررسی تراکنش‌های کارت سوخت یک خودرو عمومی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.