حضرت آیت الله لواسانی از علمای تهران دیروز در سن 89 سالگی دارفانی را وداع کرد.
برنامه بزرگداشت (مراسم ختم) مرحوم آیت الله سید علی حسینی لواسانی (رضوان الله علیه) روز یکشنبه 2 دی ماه، ساعت 14:30 تا 16 به آدرس خیابان هرو، خیابان پناهی نی، خیابان قادری، حوزه علمیه حضرت زینب کبری(س) برگزار خواهد شد.
آیت الله لواسانی فرزند مرجع عالیقدر آیتالله میرزا سیدحسن لواسانی از علمای جبل آمل و برادر شهید سیدعباس لواسانی میباشد.
خانواده مرحوم آیتالله لواسانی عموماً از اهل علم و همراه با امام (ره) و انقلاب اسلامی بودند از جمله آیتالله سیدمحمدصادق لواسانی(دوست و هم حجره امام(ره))که پسر عمومی ایشان میباشد.
آن مرحوم مدتی را در نجف اشرف با حضور در درس بزرگان علماء تلمذ کردند. همچنین دوران نوجوانی و جوانی ایشان در جبل آمل لبنان در کنار والد و خانواده خود سپری شد..
حضور ایشان در تهران واقامه جماعت در مسجد زینب کبری سلام الله علیها در محله سرچشمه کوچه میرزا محمود وزیر از سالها قبل از پیروزی انقلاب منشأ تربیت جوانانی بود که در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن در نهادهای انقلابی مشغول شد.
از جمله این تربیت یافتگان میتوان به دهها سردار سپاه که در دوران دفاع مقدس و بعضاً پس از آن دوران به شهادت رسیدند و برخی امروز در حیات دنیایی در سمتهای مهمی در خدمت انقلاب هستند مثل سردار شهید حسن طهرانی مقدم پدر موشکی ایران و برادر شهیدش، شهید حمیدرضا حق طلب، شهید سیدسعید موسوی، شهید رضایی، شهید عبدالرضا و مجید لشگریان همچنین سردار احمد حقطلب، سردار سیدمجید موسوی، سردار مزینانی، سردار لشگریان، سردار محمود رضایی و ....
از ویژگیهای متمایز این شخصیت عارف، پارسا و سالک تربیت نفوس و سرباز برای اسلام و انقلاب اسلامی بود.
ایشان عالمی عامل و اهل سیر و سلوک معنوی و بسیار مأنوس با اهل بیت(ع) و مؤدب به آداب تربیتی مکتب اهل بیت(ع) بودند.
از آثار مکتوب ایشان میتوان به کتب: شکوفههای سور قرآن ، مناظره علمای بغداد، زندگانی چهارده معصوم، مصباح الثقلین وشکوفههای حکمت اشاره کرد.
ایشان طی چند دهه اخیر مدیریت و مسئولیت حوزه علمیه زینب کبری سلام الله علیها را بر عهده داشتند و در آنجا همواره به تعلیم و تربیت طلاب مشغول بودند.
خبرگزاری تسنیم این مصیبت را به محضر امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری و بیت معظم لواسانی(بیت علم و شهادت) و شاگردان و مدیران آن مرحوم تسلیت عرض میکند./ تسنیم