محمدصادق خرسند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به این که در بحث تولیدات فرهنگی به خصوص برای این که به محصول پرطرفدار تبدیل شود نباید از توجه به سلیقه و ذائقه مخاطب غافل شد، اظهار داشت: ما باید در جنگ فرهنگی و رسانه ای امروز به اهمیت تولید محصول فرهنگی مطلوب که واجد خصیصه اثربخشی بر مخاطبان باشد پی ببریم و البته باید توجه داشت که این مسائل به صرف شعار و سخنرانی محقق نمی شود.
مدرس دانشگاه افزود: برای توفیق در این زمینه باید به طور خاص به اصل مخاطب شناسی توجه کرد و این که به طور ویژه در این زمینه می بایست نسبت به مخاطب نسل جدید به شکل هدفمند رفتار نمود.
وی همچنین گفت: در راستای کسب موفقیت در زمینه تولید محصولات فرهنگی و دستیابی به اهداف حداکثری ابتدا باید مخاطب هدف را بهخوبی شناخت و به مؤلفه هایی چون سن، جنسیت، نیازها، علایق و دغدغههای او توجه نمود چرا که این شناخت زمینه ای فراهم می کند تا محتوایی تولید گردد که برای مخاطب جذاب و مفید باشد.
خرسند یادآور شد: محصول فرهنگی به این جهت که به سلیقه و ذائقه افراد مرتبط است طبعاً می بایست با طبع و میل آنها سازگار باشد تا مورد توجه قرار گیرد و شناسایی این مساله با سادهانگاری ممکن نیست، به خصوص در رابطه با نسلهای جدیدتر که بر اثر تحولات فرهنگی و ذائقهسازی دستگاههای خارجی به سادگی تحت تاثیر قرار نمیگیرند.
وی گفت: آنچه در این زمینه حائز اهمیت است این که ما در تولیدات فرهنگی به بهانه توجه به کمیت از کیفیت محصولات غافل نشویم چرا که این غفلت بسیار می تواند در بلندمدت و میان مدت آسیب زا باشد و باعث زدگی و نارضایتی مخاطبان شود.
انتهای پیام