شناسهٔ خبر: 70367945 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

کلید استحکام خانواده به دست زنان است

حوزه/ حجت‌الاسلام موسوی گفت: کلید آرامش، انضباط، استحکام و صمیمیت خانواده به دست زنان است و موفقیت و آسودگی خاطر مرد نیز به نوع رفتار و برخورد زن درون خانه بستگی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام علی موسوی در خطبه‌های نماز جمعه به روز ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و روز مادر و هفته زن اشاره کرد و اظهار داشت: بیستم جمادی الثانی سالروز ولادت باسعادت دخت نبی مکرم اسلام (ص)، مادر اهل‌بیت (ع) و چشمه‌ زلال ولایت و واسطه‌ فیض امامت، حضرت زهرا مرضیه (س) و روز ولادت فرزند برومند آن حضرت امام خمینی (ره) است.

وی با بیان اینکه وجود مقدس حضرت زهرا (س) عصاره‌ نیکی‌ها و ارزش‌ها، جلوه‌ای از صفات جمال و جلال خداوند در عالم هستی است، افزود: زندگی درخشان و سراسر نور این بانوی بزرگوار، الگویی برای همه‌ انسان‌ها به‌ویژه زنان مسلمان است تا با تاسی به شیوه‌ زندگی، روش‌های تربیتی و سیره‌ عملی آن حضرت‌ به سعادت دوجهان نایل آیند.

امام جمعه قیدار ادامه داد: نام‌گذاری این روز به روز مادر و آغاز هفته بزرگ‌داشت مقام زن در آن روز، بیان‌گر جایگاه رفیع و والای زن در تفکر الهی، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین زیباترین تابلوی عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

وی اضافه کرد: کلید آرامش، انضباط، استحکام و صمیمیت خانواده به دست زنان است و موفقیت و آسودگی خاطر مرد نیز به نوع رفتار و برخورد زن درون خانه بستگی دارد.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: زن در خانواده نقش محوری دارد و نقش‌های همسری و مادری، دو نقش بی‌بدیل زنان در جهان‌آفرینش است که امنیت و سلامت روانی بشر را در درون خانواده تضمین می‌کند.

وی با بیان اینکه مادران باید بدانند که دامنشان بهترین مکتب و بزرگترین مدرسه‌ای است که بچه در آنجا تربیت می‌شود، تاکید کرد: امروزه در اثر تبلیغات دشمن اشتغال برای زنان به دغدغه اصلی برخی زنان تبدیل شده است.

امام جمعه قیدار ادامه داد: اسلام با اشتغال زن با رعایت حدود شرعی مخالفت ندارد اما به شرط این که نقش اصلی آن‌ها را که خانه‌داری و تربیت است تحت تاثیر قرار ندهد و اشتغال تبدیل به اولویت اول نشود.

وی یادآور شد: زنان و مادران در فرهنگ‌سازی بیشترین نقش را دارند و همین نقش مؤثر و کلیدی، موجب شده که نوک تیز حمله دشمن در استحاله فرهنگی متوجه زنان جامعه شود.

حجت‌الاسلام موسوی، به اوضاع سوریه نیز اشاره کرد و گفت: ممکن است در آینده نه چندان دور دولت جولانی سازماندهی نسبی شود و دایره بحران را به عراق و یمن بکشد و شاهد توسعه جنگ در خاک عراق باشیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این عرصه برخی کارشناسان معتقدند با وجود تکثر بالای مسلحان سنی مذهب و عوامل تکفیری در میدان سوریه، ممکن است در گذر زمان شاهد تفرقه و بروز درگیری و حتی بازگشت بحران به مرزهای ترکیه باشیم.

امام جمعه قیدار ادامه داد: حوادث منطقه نیز حول همین نقش محوری «مردم» باید تحلیل و فهم شود، چه از جهت سقوط سوریه، چه از جهت قدرت حزب‌الله و مقاومت، چه از جهت ضعف دشمن، چه از جهت آینده این تحولات.

وی ابراز کرد: قدرت حزب‌الله باید دقیق فهمیده شود، قدرت اصلی حزب‌الله مردمی بودن آن است و این ریشه در خانواده‌های لبنانی دارد و این علاقه قلبی حتی از مرزهای دینی و اعتقادی نیز عبور کرده است.

حجت‌الاسلام موسوی، به شب یلدا نیز اشاره کرد وادامه داد: برگزاری مراسم «شب یلدا» یا «شب چله» یکی از آئین‌های کهن ایرانی است که مانند عید نوروز و جشن مهرگان سابقه چند هزار ساله دارد.

وی تأکید کرد: اسراف و تبذیر در خوراک، پوشاک، تزئینات هیچ‌گاه مورد تأیید اسلام نبوده و این شب هم استثنایی از دیگر شب‌ها نیست و غافل شدن از یاد خدا، چشم و هم‌چشمی، لهو و لعب، بی‌عفتی و مواردی از این دست چه در این شب انجام شود و چه در شب‌های دیگر در تضاد با آموزه‌های اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام. /