شناسهٔ خبر: 70366505 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

گزارش رجانیوز پیرامون حضور مهران مدیری در تیتراژ ویژه برنامه شبکه ۳؛

عادی سازی فتنه به ایستگاه صداوسیما رسید/ همه چیز به قبل فتنه بازگشت، الا خون شهدا

این عادی‌سازی به فتنه‌گران سیگنال روشنی می‌دهد: شما می‌توانید هر اقدامی انجام دهید و هیچ هزینه‌ای بابت آن پرداخت نکنید. این پیام خطرناک، به‌جای ایجاد عبرت، زمینه‌ساز تکرار رفتارهای مشابه در آینده خواهد بود.

صاحب‌خبر -
گروه فرهنگ- رجانیوز: مهران مدیری، پس از شکست‌های متعدد در عرصه‌های گوناگون، این‌بار در قالب خواننده تیتراژ ویژه‌برنامه یلدایی شبکه سه به تلویزیون بازگشته است. مدیری که کارنامه‌اش طی سال‌های اخیر سراسر از ناکامی در بازیگری، کارگردانی، تهیه‌کنندگی و حتی مجری‌گری بوده است، حالا تلاش می‌کند با مصرف آخرین برگ‌های خود، سوت پایان عمر حرفه‌ای‌اش را به تعویق بیندازد.
 
به گزارش رجانیوز؛ پس از حوادث تلخی که در فتنه «زن، زندگی، آزادی» رخ داد، به نظر می‌رسد روندی آغاز شده است که در آن، همه‌چیز عادی جلوه داده می‌شود گویی نه فتنه‌ای شده است و نه امنیتی به خطر افتاده است. فتنه‌گرانی که مستقیم یا غیرمستقیم در شعله‌ور کردن این فتنه سهم داشتند، حالا نه‌تنها از مواخذه و پاسخ‌گویی در امان مانده‌اند، بلکه پست و مقام گرفته‌ و اعتبار بیشتری حتی نسبت به قبل پیدا کرده‌اند. از حضور پست گرفتن برخی در دستگاه‌های دولتی تا بازگشت برخی دیگر به رسانه ملی! این روند عادی‌سازی با سرعت عجیبی در حال انجام است، اما یک چیز در این میان عادی نشده و هرگز هم عادی نخواهد شد: خون شهدای مظلوم امنیت از جمله آرمان علی‌وردی‌ و روح‌الله عجمیان‌. شهدایی که در زمان آشوب، دل از خانواده خود کندند و به دست فتنه‌گرانی که بارها توسط بنیامین نتانیاهو تشویق و حمایت شدند به بدترین شکل به شهادت رسیدند.
 
یکی از چهره‌های مهم و اثرگذار که با پیام ویدیویی خود باعث شد موجی از واکنش‌ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران ایجاد شود مهران مدیری بود. مهران مدیری که سال‌هاست از دوران اوج خود فاصله گرفته و دیگر حرف تازه‌ای برای گفتن ندارد؛ به نظر می‌رسد پس از ریزش شدید مخاطب در فصول آخر «دورهمی» و شکست فیلم‌هایی مانند «ساعت ۶ صبح»، حالا قصد دارد با حضور در تلویزیون، آخرین فرصت‌های خود را به مصرف برساند. در واقع، این اقدام مهران مدیری بیشتر از آنکه به توانمندی‌های هنری او مربوط باشد، به تلاش او برای جلوگیری از اعلام پایان عمر حرفه‌ای‌اش تعلق دارد. با این حال، نقد اصلی به مدیری نیست، بلکه به صداوسیما است که چرا در چنین شرایطی، هنرمندی را که اعتبار و محبوبیت گذشته‌اش را از دست داده، بدون هیچ قیدوبندی به آنتن بازمی‌گرداند. آیا این تصمیم صرفاً به بهانه جذب مخاطب گرفته شده است؟
 
 
اینکه صداوسیما گمان می‌کند با بازگشت افرادی که هیچ‌گاه بابت مواضع یا رفتارهای نادرستشان در بزنگاه‌های حساس عذرخواهی نکرده‌اند، می‌تواند مخاطبان خود را افزایش دهد، اشتباهی استراتژیک مرتکب می‌شود. این روند نه‌تنها مخاطب جدیدی برای رسانه ملی به ارمغان نمی‌آورد، بلکه باعث سرخوردگی و دلسردی نیروهای انقلابی خواهد شد. از سوی دیگر، این عادی‌سازی به فتنه‌گران سیگنال روشنی می‌دهد: شما می‌توانید هر اقدامی انجام دهید و هیچ هزینه‌ای بابت آن پرداخت نکنید. این پیام خطرناک، به‌جای ایجاد عبرت، زمینه‌ساز تکرار رفتارهای مشابه در آینده خواهد بود.

هرچند در شرایطی که رئیس‌جمهور کشور کسی است که خود در ابتدای فتنه، به دروغ اعلام کرده بود که پلیس مهسا امینی را بازداشت کرده، کتک زده و جنازه‌اش را تحویل داده است، و وزیر بهداشتش این فتنه را جنبشی پاک می‌داند، نمی‌توان از صداوسیما توقع داشت که تنها مسئولیت حفظ اصول و ارزش‌ها را بر دوش بکشد. وقتی روند عادی‌سازی فتنه‌گران در حال پیشروی است، طبیعی است که بازگشت مهران مدیری به تلویزیون هم بخشی از همین جریان باشد.

 
انتهای پیام/