به گزارش خبرنگار مهر، روح الله رازینی عصر امروز دربازدید از دانشگاه ملایر در ادامه معاون آموزشی وزیرعلوم اظهار داشت: ایده برنامه محوری و مساله محوری در این دانشکدهها ایده بدیع و قابل توجهی است و پیشنهاد میشود این نظام آموزشی به دفتر برنامه ریزی آموزش عالی ارائه شود.
معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات فناوری ضمن حضور در آزمایشگاهها و کلاسهای درسی دانشکدههای دانشگاه، زیرساختهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه ملایر را خوب و شایسته ارزیابی کرد.
وی ضمن تاکید بر قابلیت و ظرفیت اعضای هیأت علمی دانشگاه برای ایجاد دانشکدههای جدید، توجه به مزیتهای منطقهای و آمایشی شهرستان را به عنوان نقطه قوت دانشگاه دانست وتصریح کرد: وزارت علوم آمادگی را جهت همکاری همه جانبه برای توسعه در حوزه مزیتهای ویژه شهرستان و منطقه دارد
رازینی همچنین در خصوص رشتههای درخواستی دانشگاه در سامانه ساعا نکاتی را اشاره کرد و گفت: اخذ مجوز دوره دکتری برای دانشکدههای برنامه محور دانشگاه ملایر را در شورای گسترش وزارت علوم پیگیری میکنیم کهو مقرر گردید مساعدتهای لازم در این خصوص انجام پذیرد.
این بازدید به منظور بررسی وضعیت دانشگاه ملایر در راستای اعطای مجوز دانشکدههای جدید و برنامه محور علوم و فنون بین رشتهای انجام شد و معاون وزیر علوم با مسئولانایندانشگاهدر خصوص علوم نوین و پیشرفته و تغذیه و امنیت غذایی از امکانات، توانمندیها و زیرساختهای دانشگاه گفتگو و تبادل نظر کردند.
همچنین معاون آموزشی دانشگاه ملایر نیز توضیحاتی را در خصوص برنامه تحول دانشگاه و گروهها و دانشکدههای برنامه محور، سند راهبردی دانشگاه و رویکرد ایجاد مرجعیت علمی در دانشگاه را مطرح کردند. سپس فعالیتهای انجام شده برای اخذ مجوز دانشکدههای جدید همچون اخذ مجوز هیأت امنا، تصویب برنامه تحول دانشگاه، مجوز کارگروه استانی و تأیید هیأت بازرسی دانشگاههای استان همدان بیان شد
توجه به مزیتهای منطقهای و آمایشی شهرستان نقطه قوت دانشگاه ملایر
همدان _ معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات فناوری گفت: توجه به مزیتهای منطقهای و آمایشی شهرستان ملایر به عنوان نقطه قوت دانشگاه ملایر است.
صاحبخبر -
∎