مسگوف (به عربی: سمچ المسکوف) یک غذای سنتی در بین‌النهرین است که از ماهی کپور تهیه می‌شود. این غذا اغلب به عنوان غذای ملی عراق شناخته می‌شود. مسگوف بیشتر با ماهی کپور تهیه می‌شود و شیوه اصلی آماده‌سازی آن به صورت کبابی است. به همین دلیل به ماهی کبابی بین‌النهرین نیز مشهور است. در دستور پخت مسگوف ماهی باید سه ساعت بپزد تا چربی آن آب شود و سپس با لیمو ترش سرو می‌شود. مسگوف در حقیقت به نوعی ماهی کپور گفته می‌شود که در آب‌های شیرین عراق زندگی می‌کند. طرز تهیه این غذا به این صورت است.
منبع : فرادید
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos
فورد اسکورت آر اس؛ بازگشت باشکوه (+عکس)
بیشتر بخوانید:
غذای خیابانی در کره؛ پخت پیراشکی گوشت در سئول (فیلم)
غذای خیابانی در کره؛ پخت کباب با سبزیجات در سئول (فیلم)
غذای خیابانی در کره؛ پخت پیتزا در فر به سبک ایتالیایی (فیلم)
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
نظرات کاربران