شناسهٔ خبر: 70358962 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افزایش قیمت کیک و شیرینی شب یلدا به دلیل کبود روغن و آرد

نائب رئیس اتحادیه قنادان مشهد از کمبود روغن و قیمت بالای آن برای قنادان و شیرینی‌سازان خبر داد و گفت: کمبود روغن و گرانی آرد و روغن در افزایش قیمت شیرینی و کیک در شب یلدا تاثیرگذار بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در مشهد، سید مرتضی طباطبایی گفت: کمبود روغن به دلیل نبود تفاهم قیمت بین کارخانجات تولیدی روغن و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان است.

وی افزود: باتوجه به نبود روغن در بازار و ارائه روغن توسط کارخانجات متاسفانه قیمت روغن در بازار آزاد تا مرز یک میلیون و سیصد تا پانصد هزار تومان رسیده است لذا افزایش قیمت شیرینی جز اینکه شیرینی را از سبد خانوار مردم حذف کند نتیجه‌ای ندارد؛ در حال حاضر شیرینی از کالاهای ضروری برای زندگی مردم نیست و کالای لوکس محسوب می‌شود که به واحدهای صنفی قنادی آسیب می‌زند، در کنار این موضوع آرد و روغن فشار زیادی بر قنادان آورده و واحدهایی را در این زمینه به تعطیلی نیز کشانده است.

طباطبایی با بیان اینکه یکی دو ماهی درگیر وضعیت روغن هستیم و این روزها به شرایط نابسامانی رسیده است، ادامه داد: کارتن روغن که پیش‌تر 580 هزار تومان بوده به قیمت یک میلیون و 500 هزار تومان از طریق دلالان به دست واحدهای شیرینی‌پزی می‌رسد، بنابراین واحدهای صنفی شیرینی که در حال حاضر اوج کارشان است، روغن ندارند و در کنار این موضوع برای تأمین آرد هم مشکل داریم و همین کمبود روغن و گرانی آرد و روغن در افزایش قیمت شیرینی و کیک در شب یلدا تاثیر گذار بوده است.

نائب رئیس اتحادیه قنادان مشهد گفت: اگر آرد در سامانه 680 هزار تومان باشد، در حال حاضر در بازار یک میلیون و 200 تا 400 هزار تومان است و در سامانه هم که می‌خواهیم 680 تومان بخریم کارخانه این آرد را به ما تحویل نمی‌دهد و می‌گوید اگر آرد می‌خواهید باید مبلغی جدا از مبلغ سامانه به حساب شخصی واریز کنید و پس از آن می‌توانیم آرد مورد نظر را خریداری کنیم.

طباطبایی افزود: هم اکنون برای شب یلدا قیمت شیرینی زبان بین 145 تا 249 تومان، شیرینی تر 170 تا 269 هزارتومان، شیرینی سولی بین 159 تا 263 هزار تومان و دانمارکی 134 هزار تومان است.

انتهای پیام/282