شناسهٔ خبر: 70358711 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

آخرین پیشنهاد لیورپول به آرنولد

صاحب‌خبر -

شفقنا- لیورپول برای جلوگیری از جدایی آرنولد پیشنهاد دستمزد 20 میلیون یورویی در سال را به این بازیکن داده است.

به گزارش شفقنا ورزشی، ترنت آرنولد بهترین پاسور تاریخ باشگاه لیورپول در  لیگ برتر انگلیس است.

این بازیکن نمایش خیره کننده در قرمز پوشان آنفیلد داشته و باوجود آنکه یک مدافع کناری است اما در امر بازیسازی بسیار خوب ظاهر شده است.

آرنولد گزینه نخست و اصلی رئال مادرید برای سمت راست خط دفاعی است تا جایکه فابریتزیو رومانو آرنولد را گزینه اول و دوم و سوم رئال در زمستان دانست.

اما باشگاه لیورپول به هیچ وجه دوست ندارد که این بازیکن کلیدی و تاثیر گذار خود را از دست دهد.

لیورپول تاکنون چند پیشنهاد به ارنولد داده است اما این بازیکن همه را رد کرده است. شبکه  “CaughtOffside” انگلیس اعلام کرد که لیورپول آخرین پیشنهاد خود را به مدافع راست خود که بسیار وسوسه انگیز است داده است. قرمز پوشان تمدید قرارداد با دستمزد سالانه 20 میلیون یورو را به مدافع خود داده اند و منتظر پاسخ او هستند.

آرنولد در صورتی که قراردادش را با لیورپول تمدید نکند در تابستان به صورت مجانی راهی رئال مادرید می شود تا یک موفقیت بزرگ دیگر برای فلورنتینو پرس رقم خورد چرا که آنها پیش از این هم ام باپه را به صورت مجانی از پاری سن ژرمن جذب کردند.