شناسهٔ خبر: 7034416 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث-قدیمی | لینک خبر

پیروزی شاگردان گل محمدی برابر تیم استقلال تهران

شبکه های اجتماعی نظر سنجی گفتگوی هفته نامه تیم فوتبال استقلال در هفته سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال مقابل میهمان خود ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه آزادی شکست خورد.

صاحب‌خبر -

تیم فوتبال استقلال در هفته سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال مقابل میهمان خود ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه آزادی شکست خورد.

تیم فوتبال استقلال تهران در ورزشگاه آزادی و درحضور بیش از سی هزار تماشاگر به مصاف ذوب آهن اصفهان رفت و با نتیجه 2 بر صفر مغلوب شاگردان گل محمدی شد .

در دقیقه 60 پاس زمینی کاوه رضایی با اشتباه مگویان مدافع استقلال در محوطه جریمه به احسان پهلوان از ذوب آهن رسید و او دروازه رحمتی را باز کرد.

تیم ذوب آهن پس از گل نخست موقعیت های بسیاری برای گلزنی داشت اما رحمتی مانع از آن شد تا اینکه مرتضی تبریزی دردقیقه 84 با پاس کاوه رضایی گل دوم را وارد دروازه آبی پوشان پایتخت کرد.

شاگردان گل محمدی با این برد 3 امتیازی شدند و در رده هشتم جدول قرار گرفتند و استقلال هم با همان شش امتیاز به رده چهارم سقوط کرد.

 


باشگاه ذوب‌آهن با یکی دو باخت بهم نمی‌ریزد 

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت: از داور بازی به علت اعتراض شدیدم عذر می‌خواهم و قول می‌دهم خودم را بیشتر کنترل کنم.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری بعد از برد 2 بر صفر تیمش مقابل استقلال افزود: دو هفته سخت را پشت سر گذاشتیم و برغم شایستگی نتوانستیم امتیازی بگیریم که این موضوع فشار زیادی به ما وارد کرد. در نیمه اول بد بازی کردیم و شاید بد بودن ما به خاطر استرس بیش از حد و جو

سنگین ورزشگاه بود.

وی گفت: در نیمه نخست چند موقعیت گل به حریف دادیم البته شانس گلزنی هم داشتیم، خوش شانس بودیم گل نخوردیم. نیمه دوم خیلی خوب برای ما بود، بهتر حریف را تحت فشار قراردادیم .

سرمربی ذوب آهن گفت: نیمه دوم پا‌س‌هایی که می‌دادیم هدفمند بود و از هواداران هم تشکر می‌کنم که با وجود دوری راه اما آمدند و ما را تشویق کردند و دلگرمی دادند. از مجموعه باشگاه هم  تشکر کنم و با وجود نتیجه نگرفتن فشاری روی ما نبود و نشان می‌داد که مجموعه ذوب آهن مجموعه‌ای نیست که با یکی دو باخت بهم بریزد و این برد را به همه هواداران تقدیم می‌کنم ، از بازیکنان هم به خاطر بازی زیبا تشکر می‌کنم و از آذری مدیرعامل باشگاه تشکر می‌کنم.

گلمحمدی در مورد اینکه نظری جویباری گفته با اعتراض به داور او را تحت تاثیر قرار دادم، گفت: به صحبت‌های نظری جویباری احترام می‌گذارم و شاید اعتراضم خیلی تند بود اما در آن صحنه داور می‌توانست به جای خطا ادامه بازی بدهد. در هر صورت نباید این کار را می‌کردم و از این کارم پشیمانم که اینقدر به داور اعتراض کردم و از جهانبازی عذرخواهی می‌کنم و اعتراضم شدید بود اما هیچ وقت حرف‌های توهین آمیزی نزدم.

گل‌محمدی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی براینکه چرا در این فصل انقدر عصبانی می شوید، گفت: حق با شماست قول می دهم خودم را بیشتر کنترل کنم.

 


هر دو گل را روی اشتباه فردی خوردیم  

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از رحمتی تشکر می‌کنم چون روز خوبش بود! هیات مدیره هرگاه بخواهد می‌روم تا پاسخگو باشم.

پرویز مظلومی در نشست خبری بعد از  شکست 2 بر صفر تیمش مقابل ذوب آهن افزود: بازی دو نیمه متفاوت داشت نیمه اول بازیکنان ما خوب بودند و موقعیت‌های گلزنی را از دست دادیم و اگر آنها گل می‌شد شرایط بازی تغییر می‌کرد، هدف ذوب آهن ضد حمله بود اما تیمی که گل نزند گل می‌خورد. در نیمه دوم روی یک اشتباه ساده گل خوردیم و تیم بهم ریخت و چند موقعیت گلزنی به حریف دادیم.

وی گفت: از رحمتی تشکر می‌کنم چون روز خوبش بود اما روی گل دوم تعجب می‌کنم که داور نزدیک به صحنه بود و خطا روی بازیکن ما را گرفت. بازیکنان باید جواب بدهند که چرا به این راحتی اشتباه کردند و گل خوردند. ذوب آهن روی ضد حملات بسیار خوب بود و به آنها تبریک می‌گویم ان‌شالله در بازی‌های آینده جبران کنیم و باید از هواداران تشکر ‌کنم که تیم می بازد ولی باز هم تشویق‌ می‌کنند.

وی درباره اظهارات عضو هیات مدیره استقلال که گفته باید مظلومی پاسخگوی باخت باشد، گفت: هر وقت بخواهند می‌روم و پاسخ می‌دهم.

مظلومی در خصوص کند بودن خط دفاع استقلال گفت: نظم دفاع ما در نیمه اول خوب بود اما بعد از اشتباهی که مدافع ما کرد آشفتگی شد.