شناسهٔ خبر: 70339485 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

قیمت هر لیتر بنزین ۴۳ هزار تومان اعلام شد!

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت ۴۰ هزار تومان بابت هر لیتر بنزین یارانه پرداخت می‌کند. در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان بنزین محل درآمدی برای دولت محسوب می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، محمد جعفر قائم پناه در هجدهمین جشنواره تولیدکنندگان و مدیران جوان گفت: بنزین در حدود ۳۴ هزار تومان خریداری و با قیمت نازل به ۴۳ هزار تومان هم می‌رسد، اما در نهایت با قیمت آزاد سه هزار تومان فروخته می‌شود. البته سخن گفتن از آمار ناترازی بنزین به معنای تصمیم دولت بر افزایش قیمت در شرایط فعلی نیست.

وی افزود: دولت ۴۰ هزار تومان بابت هر لیتر بنزین یارانه پرداخت می‌کند. در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان بنزین محل درآمدی برای دولت محسوب می‌شود. البته سخن گفتن از آمار ناترازی بنزین به معنای تصمیم دولت بر افزایش قیمت در شرایط فعلی نیست.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: دولت در حدود ۶ هزار میلیارد تومان در روز یارانه پرداخت می‌کند، این موضوع یکی از عوامل تورم در کشور است که منجر به کسری بودجه می‌شود.