شناسهٔ خبر: 70336907 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تشدید بازرسی تعزیرات حکومتی از بازار شب یلدا

همدان _ مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از تشدید بازرسی مشترک از بازار ویژه شب یلدا در روزهای پایانی آذرماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه یونسی پیش از ظهر روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: در ادامه گشت‌های مشترک طرح ویژه شب یلدا این اداره کل، رؤسای شعب تعزیرات حکومتی به همراه ضابطان قضائی در ۲ روز گذشته با حضور در بازار از ۱۱۳ واحد صنفی بازرسی و برای ۴۷ واحد متخلف گزارش تخلف تهیه کردند.

مدیر کل تعزیرات حکومتی همدان افزود: در این گشت‌های مشترک از واحدهای صنفی مرغ فروشی، گوشت فروشی، میوه فروشی، شیرینی فروشی، خشکبار و آجیل فروشی در سطح بازار بازرسی شد و از یک واحد صنفی گوشت فروشی به میزان ۱۹ کیلوگرم گوشت گوسفندی تاریخ گذشته ضبط و منهدم شد.

یونسی تصریح کرد: در ۲ روز گذشته ۱۵ گروه گشت مشترک در همدان و شهرستان‌ها تشکیل و برای بازرسی اعزام که در مجموع ۱۱۳ بازرسی انجام دادند و تخلفات گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، درج نکردن قیمت و ارائه نکردن فاکتور خرید دارای بیشترین فراوانی در پرونده‌های این طرح است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی همدان افزود: در این طرح فرمانداری، سازمان صمت، اتاق اصناف، مرکز بهداشت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی با تعزیرات حکومتی همدان همکاری داشته و در بازرسی‌ها حضور دارند.