به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت الله قربانعلی درینجفآبادی پیش از ظهر امروز در کلاس درس اخلاق مدیران در حسینیه شهدای بیت امام جمعه اراک با اشاره به ضرورت افزایش بهرهوری در کشور اظهار کرد: کشور پهناور ایران اسلامی ظرفیتها و منابع غنی بسیاری دارد اما این به معنی اینکه می توان این منابع و مصرف را به هر صورت که بخواهیم انجام دهیم چراکه ما در قبال آیندگان نیز مسئولیم و باید با مصرف درست و مدیریت مصرف، مانع مصرف غلط و اسراف منابع شویم، چراکه یکی از ارکان مهم و اصلی توسعه موضوع ارتقا، تقویت و افزایش بهرهوری و بهینهسازی منابع انرژی در کشور است.
وی افزود: با بهینهسازی منابع و بالابردن سطح بهرهوری در کشور نه تنها به استقلال و کاهش وابستگی به سایر کشورهای دنیا کمک میکنیم بله میتوان به شکوفایی بخشهای دیگر از جمله حوزه های اقتصادی، تجاری و اجتماعی کشورمان نیز کمک کرد.
درینجفآبادی تصریح کرد: متاسفانه روند استفاده از منابع و انرژی در کشور به شکل نادرستی بالاست و باید برای ارتقای توان اقتصادی و تجاری کشور با پرهیز از سربار کردن این هزینه سنگین مصرف در روند صادرات و افزایش سطح درآمد کشور از طریق تجارت خارجی کمک کرد چراکه بهرهوری باید جدای از درآمد نفتی کشورمان مورد ارزیابی قرار گیرد چراکه سرمایهگذاری درست در بخش تولید صادراتمحور عامل تقویت بنیه اقتصادی کشورمان است که نتیجه آن افزایش توان سرمایهگذاری کشور در بخش منابع انسانی و در نتیجه رشد و شکوفایی کشورمان است.
حوزه های علمیه و دانشگاه ها دو بال مهم برای بالندگی کشور
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرارسیدن 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: حوزه های علمیه و دانشگاه های کشور دو بال مهم برای بالندگی، توسعه و پیشرفت کشورمان است که با تولید علم و فکر در جامعه کشور را به سمت موفقیت، اعتلا و ارتقای علمی و جایگاهی سوق می دهد که اگر این دو بایکدیگر اتحاد داشته باشند شکاف میان معرفت دینی و علوم جدید و مدرن از بین خواهد رفت. بنابراین مسئله وحدت حوزه و دانشگاه باید با جدیت و حساسیت در سرفصل برنامهریزی قرار گیرد.
وی بیان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه همگرایی هرچه بیشتر تولید علم بومی و اسلامی میشود، این درحالی است که بیست و هفتم آذر سالروز شهادت شهید آیتالله دکتر محمد مفتح بهعنوان بنیانگذار ایده وحدت حوزه و دانشگاه است که نقشی بیبدیل در این زمینه داشت.
درینجفآبادی خاطرنشان کرد: شهید مفتح با برگزاری جلسات مشترک میان اساتید دانشگاه و علمای حوزه در دهه پنجاه، بنیان وحدت را پایهگذاری کرد و شهادت این عالم برجسته سبب شد این 27 آذرماه بهعنوان نماد وحدت حوزه و دانشگاه معرفی شود و نامگذاری این روز در تقویم رسمی کشور، تأکیدی بر اهمیت تلاشهای شهید مفتح است که راه را برای تعامل میان این دو نهاد باز کرد.
دشمن به دنبال به دنبال برچیدن حیا، عفت و پاکدامنی از جامعه بانوان است
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر ضرورت ترویج عفاف و حجاب در کشور تأکید کرد و حضرت زهرا(س) را به الگویی برتر برای زنان جامعه ایران اسلامی برشمرد و گفت: در ایام پیش رو 20 جمادی الثانی سالروز میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و روز مادر را داریم، مادر نقش مهم و اساسی در تحکیم بنیان خانواده و تربیت اسلامی در جامعه دارد و باید برنامهریزان کشور تا آنجا که میتوانند در مسیر اعتلای جایگاه و نقش بانوان در جامعه همت کنند.
وی افزود: بانوان جامعه ما به ویژه نسل جوانان باید زندگی بابرکت حضرت صدیقه طاهره(س) را به عنوان الگوی حسنه دنیا و آخرت الگوی خود قرار دهند و با عشق به پیامبر اسلام(ص) و آل الله از ارزشه ای دینی و اسلامی حراست و پاسداری کنند.
درینجفآبادی تصریح کرد: امروزه دشمن برای رسیدن به اهداف شوم خود به دنبال برچیدن حیا، عفت و پاکدامنی از جامعه بانوان بوده که این مهم نیازمند توجه هرچه بیشتر مردم و مسئولان و ترویج سبک زندگی فاطمی در جامعه است.
باید برای درختکاری و کاهش آلودگی هوا اقدامی عاجل کرد
امام جمعه اراک با اشاره به آلودگی هوا و ضرورت توجه ویژه به مسئله درختکاری در کشور گفت: یکی از اقدامات ارزنده کشور طرح کاشت یک میلیارد درخت است که در راستای کاهش آلودگی هوا اجرایی میشود و میطلبد همه افراد جامعه در راستای این مهم مشارکت فعالی داشته باشند.
وی افزود: متأسفانه در روزهای اخیر شاهد افزایش آلایندهها و در نتیجه وجود آلودگی هوا در کشور به ویژه کلانشهرها و شهرهای بزرگ هستیم که باید مسئولان و برنامهریزان فکری عاجل و تخصصی برای جلوگیری از این آلودگی داشته باشند.
درینجفآبادی خاطرنشان کرد: استان مرکزی نیز از استانهایی است که طی سال های اخیر با آلودگی هوا به شدت دست و پنجه نرم میکند که سهم استان مرکزی در این طرح کاشت 16 میلیون درخت است که باید در کمترین زمان ممکن برای تحقق این موضوع برنامهریزی کرده و به اجرایی شدن آن کمک کرد.
انتهای پیام/711/
∎