شناسهٔ خبر: 70327449 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

اصناف و قیمت ها

قیمت آجیل و میوه‌های شب یلدا اعلام شد/ منتفی شدن افزایش ۸۰ هزار تومانی گوشت تنظیم بازار

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار در نشست خبری قیمت آجیل و میوه‌های شب یلدا را اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری دانشجو، مهدی بختیاری زاده، مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار در نشست خبری قیمت میوه و آجیل شب یلدا را اعلام کرد.

قیمت ها به شرح ذیل است:

قیمت هندوانه

هندوانه درجه یک هر کیلوگرم ۱۴ هزار تومان

قیمت انار

انار درجه یک هر کیلوگرم ۳۷ هزار تومان

قیمت خرمالو

خرمالو هر کیلوگرم ۴۰ هزار تومان

قیمت ازگیل

ازگیل هر کیلوگرم ۳۸ هزار تومان

قیمت آجیل شیرین

آجیل شیرین هر کیلوگرم ۴۰۷ هزار تومان 

قیمت آجیل شور

آجیل شور هر کیلوگرم ۴۲۲ هزار تومان و آجیل ممتاز چهار مغز هر کیلوگرم ۷۳۵ هزار تومان.

***

افزایش ۸۰ هزار تومانی گوشت تنظیم بازار منتفی شد

سه روز پیش گزارشی در خصوص گرانی گوشت تنظیم بازار به دلیل بسته‌بندی منتشر شد، امروز یکی از مدیران مربوطه از رفع مشکل خبر داد.

«در یک بسته گوشت ٣ کیلویی (ران گوسفند) باید حدود ٢۴٠ هزار تومان اضافه برای یک ظرف پلاستیکی و سلفون می‌دادیم این روا نیست، من وقتی به خانه می‌رسم بسته‌بندی گوشت را باز و دور می‌اندازم چرا باید پول بیشتری بدهم»، اینها فقط بخشی از گلایه مردم از گران‌شدن گوشت به دلیل بسته‌بندی است.

امروز یکی از مدیران گفت که «مشکل حل و قیمت گوشت به حالت قبل برگشت».

از ٣ روز پیش به دلیل واگذاری گوشت وارداتی توسط دولت به چند شرکت خصوصی بسته‌بندی، قیمت گوشت در هر کیلو بین ۵۰ تا ۸۰ هزار تومان گران‌ شد این در حالی است که حدود ١.۵ سال است دولت گوشت قرمز را با ارز ۲۸۵۰۰ تومان وارد کشور می‌کند و این گوشت در بخش قصابی تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای به صورت فله‌ای توزیع و همان جا خرد، تمیز و بسته‌بندی می‌شد.

به دلیل اعتراضات مردمی و ورود دستگاه‌های نظارتی از امروز قیمت گوشت دوباره به حالت قبل (گوشت مخلوط ٢٧٠ ، ران ٣١٠ هزار تومان و..) بازگشت و دیگر مردم مجبور نیستند به دلیل بسته‌بندی هزینه مازاد پرداخت کنند.

گوشت‌های وارداتی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان از گوشت گرم داخلی ارزان‌تر است و این کار به دلیل اینکه مواد پروتینی از سبد خانوار دهک‌های پایین جامعه حذف نشود، صورت می‌گیرد.

کارشناس فروش علی محبی می‌گوید که با بسته‌بندی نظارت بیشتر می‌شود.

کارشناس فروش دیگر جمشید یزدانی با بیان اینکه بسته‌بندی نمی‌تواند نظارت بر عرضه و فروش را بیشتر کند، می‌گوید که بسته بندی هزینه مازاد است و مردم به جای هزینه اضافه بسته‌بندی می‌توانند گوشت بیشتری دریافت کنند.

کارشناسان می‌گویند که باید دست واسطه‌ها کوتاه شود تا اجناس به قیمت ارزان‌تر به دست مشتریان برسد. همچنین باید دستگاه‌های نظارتی هم در نحوه توزیع و فروش گوشت به شکل فله، بسته‌بندی و ... بیشتر نظارت کنند تا این گوشت‌های دولتی سر از بازار آزاد و رستوران‌ها در نیاورد.