به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حامد قادرزاده رئیس دانشگاه کردستان ظهر امروز در اختتامیه جشنواره جهادگران علم و فناوری استان در سنندج، با اشاره به برخی اصول و مبانی علمی که دست مایه علمی برای فعالیتهای علمی است، اظهار داشت: افزایش متوسط 17 درصدی شرکت دانش بنیان بیانگر وجود ظرفیتها در جامعه است.
وی با اشاره به تعابیر مقام معظم رهبری العلم سلطان، علم برتری و قدرت ایجاد میکند، گفت: بدون علم نباید حرکت کرد، علم در جایی میتوان شناخت که محدودیتها در آن بیشتر است.
رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: اگر امروز پس از چهار دهه از گذشت انقلاب تاکنون به قلههای ترقی و پیشرفت علمی نرسیدهایم به دلیل آنست که تاکنون احساس نیاز نکردهایم.
وی احساس نیاز را اساس حرکت جامعه دانست و افزود: اگر کشورهایی که منابع نداشتند امروز در رده کشورهای توسعه یافته قرار گرفتهاند به دلیل احساس نیاز شدید آنها توانستند به موفقیت دست یابند.
قادرزاده با اشاره به اینکه محدودیتهای جامعه زمینه اتخاذ تدابیر را فراهم میکند، عنوان کرد: امروز در منطقه اورامانات کردستان به دلیل موقعیت جغرافیایی و شدت نیاز انواع صنایع دستی و شیوههای خاص کشاورزی و مدیریت صحیح منابع دستاوردهایی ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: ارتباط میان رشتههای مختلف در تمام مناطق منبعی برای یادگیری خود میداند. امروز جامعه علمی به این نتیجه رسیده که جامعه نیازمند فعالیت بین رشته است و همه ما به گونهای کار کنیم که مکمل سازمان مناسبی بمنظور تحقق اهداف پایداری برای جامعه ایجاد کند.
وی افزود: اگر امروز در کشور به دلیل ناتوانی انرژی برخی ادارات تعطیل شدهاند به دلیل آنست که از منابع بدرستی استفاده نکردهایم.
استاد تمام دانشگاه کردستان ادامه داد: با شناخت تنوع میتوان بیاموزیم و رفتار را در جهتی مناسب تغییر داده تا بهرهوری افزایش یابد.
به گفته وی، بررسی تاریخی علل پیشرفت و پس رفت جوامع بررسی بیانگر آنست که شناسایی همه عوامل براساس نص صریح قرآن است و به انسانها سفارش کرده که بر اساس میزان مشخص از منابع استفاده کنند.
رئیس دانشگاه کردساان اذعان داشت: عدالت تنها محدود به جامعه بشری نمیشود بلکه عدالت در میزان بهرهبرداری از منابع است که نباید از میزان مشخص عدول کرد.
قادرزاده بیان کرد: تعادل پایدار انسانهای منطقی به نهایت و غایت توجه دارد. اقتصاد دانش بنیان امروز دنیای اقتصادی بر مبنای آن حرکت میکند. امروز دولت در راستای حمایت از جامعه و با آیندهنگری از دانش بنیان حمایت میکند.
به گزارش تسنیم؛ در این جشنواره 76 طرح به دبیرخانه ارسال شده بود که پس از داوری توسط اساتید برجسته، 20 طرح مورد تأیید داوران قرار گرفت و در پایان تعداد 10 طرح برتر گزینش و مورد تقدیر قرار گرفت.
انتهای پیام/487/
∎