شناسهٔ خبر: 70317913 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

افزایش ۳۷ درصدی ترانزیت خروج از بنادر کشور

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوری با بیان اینکه ترانزیت خروج از بنادر کشور ۳۷ درصد افزایش یافته است، گفت: ۶۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه بندر و دریا با اعتبار ۷۲ همت در حال اجرا است

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ آذر) در حاشیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با بیان اینکه ۶۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه بندر و دریا با اعتبار ۷۲ همت در حال اجرا است، گفت: ۳۴ قرارداد با اعتبار ۹۰ همت در دست انعقاد تفاهم‌نامه است که هفته آینده طی مراسمی منعقد خواهد شد.

وی افزود: طرح جامع برنامه توسعه دریا محور با رویکرد توسعه سواحل مکران از سطح راهبردی تا سطح پروژه‌های اجرایی را در نظر گرفته است، باید فهم مشترک از توسعه دریا محور ایجاد شود. همچنین ترانزیت خروج از بنادر کشور ۳۷ درصد افزایش یافته است.

درحال تکمیل…