شناسهٔ خبر: 70305496 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مهم‌ترین مأموریت روحانیت در مسجد و منبر اجرا می‌شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: مهمترین مأموریت حوزه و روحانیت که صیانت از فکر، اخلاق و معنویت جامعه است در مسجد، محراب و منبر امکان پذیر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار اعضای دوره آموزشی مهارتی تربیت خطیب که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه در قم برگزار شد در سخنانی به تبیین اهمیت و جایگاه تبلیغ در حوزه پرداخت و اظهار کرد: مقوله تبلیغ در کشور ما متولیان زیادی دارد و در عین حال که کارهای زیادی هم انجام شده اما همچنان نقشه جامعی وجود ندارد و نظام تبلیغی کشور از نبود متولی واحد رنج می‌برد.

وی ادامه داد: شرایط تبلیغ در دنیای معاصر امروز بسیار پیچیده‌تر و دشوارتر شده است و تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان ساخت: تبلیغ الان با پنجاه سال قبل به دلیل تحولات شگرف دنیا تغییر کرده است و از طرفی برخی مسائل نیز به حوزه و روحانیت برمی گردد چون نقش‌های روحانیت بسیار متعدد شده است.

آیت الله اعرافی تاکید کرد: مهمترین مأموریت پایه حوزه و روحانیت که صیانت از فکر، اخلاق و معنویت جامعه است توسط مسجد، محراب و منبر امکان پذیر است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور ادامه داد: ما به عنوان حوزه در بخش تبلیغ یکی از کنشگران هستیم و در سالهای اخیر بر اساس طرح‌ها و برنامه‌های تحولی، سرمایه گذاری خوبی در تبلیغ صورت پذیرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت دوره تربیت خطیب گفت: کار امروز شما در این طرح اهمیت ویژه ای دارد چون آغازگر یک مسیر هستید و این طرح اگر درست و متقن اجرا شود بازتاب دارد و امیدوار کننده خواهد بود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اهمیت خطابه و سخنوری، خاطرنشان ساخت: خطابه و سخن قدرتی فوق قدرت هاست و اگر درست تنظیم شود یک سخن می‌تواند جامعه را زیر و رو کند، با یک سخن می‌توان قدرتی را تولید کرد همچنان که سخنرانی‌های مرحوم سید حسن نصرالله قدرت ساز بود و تولید قدرت می‌کرد.

آیت الله اعرافی در پایان گفت: این تولید قدرت توسط سخن و سخنرانی نیازمند علم، فناوری، سلیقه، اخلاق، مهارت و قدرت روحی بالاست و البته معجونی از همه اینهاست و دوره تربیت خطیب باید این معجون را تقویت کند لذا شما باید از دانشمندان و متخصصین هر یک از این قلمروها بهره بگیرید و آنها برایتان کارگاه‌هایی داشته باشند.

در ابتدای این دیدار، تنی چند از اعضای دوره آموزشی مهارتی تربیت خطیب به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/