شناسهٔ خبر: 70295877 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهدای ایران | لینک خبر

عجیب نیست که مخالفان اسلام در ایران حامیان سلفی‌ها در سوریه شده‌اند؟!

یک پژوهشگر و استاد دانشگاه ضمن نقد رفتار ریاکارانه و فریبکارانه جریان‌های غربگرا تأکید کرد: مشکل سوریه، اسرائیل بود و نه اسلامی یا لائیک و دموکرات یا دیکتاتوری بود نظام سیاسی آن.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهدای ایران به نقل ازمشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: دکتر بیژن عبدالکریمی در یادداشتی نوشت: بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت می‌کنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند. همان‌ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریش‌های بلند سلفی هدایت می‌کنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.

بیاید کمی خودمان را از فریب‌های بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل‌سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟ آزادی‌های سیاسی و اجتماعی سوریه از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سال‌ها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب. مشروب هم سرو می‌شد. بین دختر و پسر هم دیوار نبود و... بروید فیلم‌های سوریه که قبل ۲۰۱۰ در یوتیوب بارگذاری شده‌اند را ببینید، کشوری توریستی که کنسرت‌های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار می‌شد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود. اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی‌پذیرد.

عبدالکریمی می‌افزاید: بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها می‌تواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند ما مردم خاورمیانه کی می‌خواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاست‌های غرب و شرق شدن برداریم، خدا می‌داند. هر روز سازی می‌زنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که می‌خواهند می‌رقصیم.

وی پیش از این هم در گفت‌وگو با روزنامه آرمان اظهار کرده بود: گفتمان مقاومت در منطقه پس از ترور سیدحسن نصرالله، شکل رادیکال‌تری به خود می‌گیرد.

وی در گفت‌وگو با روزنامه آرمان و در پاسخ این سؤال که «گفتمان مقاومت پس از ترور فرماندهان حزب‌الله در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت؟»، اظهار کرده بود: من فکر می‌کنم گفتمان مقاومت پس از ترور سیدحسن نصرالله شکل رادیکال‌تری به خود بگیرد. ترور رهبر حزب‌الله خشم و کینه زیادی را در بین مسلمانان ایجاد کرده و به نظر نمی‌رسد این خشم و کینه به راحتی خاموش شود. تجربه تاریخی نیز نشان داده که ریختن خون همواره جنبش‌های مقاومت را قوی‌تر و عزم آنها را برای مبارزه بیشتر می‌کند. جنگ همواره باعث وحدت در بین کشورهای اسلامی و ایران خواهد شد که این اتفاق جبهه مقاومت را قوی‌تر خواهد کرد تا به سمت اهدافی که در پیش گرفته حرکت کند. شهادت سیدحسن نصرالله باعث تقویت جبهه مقاومت خواهد شد.