شناسهٔ خبر: 70293779 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

حملات سنگین اسرائیل به انبارهای تسلیحاتی سوریه

ایسنا : در ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به سوریه پس از رسیدن شورشیان به قدرت در دمشق، بامداد دوشنبه نیز برخی مواضع و همچنین انبارهای تسلیحاتی در حومه طرطوس در غرب سوریه هدف قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

رژیم صهیونیستی به شماری از مواضع و انبارهای تسلیحاتی در حومه طرطوس سوریه حمله کرد.

طبق گزارش اسپوتنیک، شدت انفجارها به ۸دی بود که زمین‌لرزه سه ریشتری در این منطقه به وقوع پیوست. 

این شبکه روسی همچنین گزارش کرده رژیم صهیونیستی با موشک‌های جدید و با کشتی‌های جنگی خود به طرطوس حمله کرده است. 

خبر مرتبط
ادعای تازه الجولانی درباره سوریه/ انحلال این گروه‌ها کلید خورد

رهبر گروه هیأت تحریرالشام اعلام کرد که تمامی گروه‌های مسلح در سوریه منحل خواهند شد و سلاح تنها در دست نیروهای دولتی خواهد بود.

علاوه بر حملات هوایی و دریایی، آن‌طور که شبکه المیادین گزارش داده، رژیم صهیونیستی با نفوذ به بخش‌هایی از استان قنیطره، به ۱۵ کیلومتری جاده بین‌المللی که دمشق را بیروت متصل می‌کند، رسیده است. 

طبق گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی ضمن نابودی تجهیزات و زیرساخت‌های نظامی سوریه، در حال اشغال مناطق جنوبی این کشور است. 

به‌رغم این حملات، مسلحین حاکم بر سوریه می‌گویند بنایی برای مقابله با این حملات و وارد شدن به درگیری با رژیم صهیونیستی ندارند. 

 

برچسب‌ها: