علی رویینتن کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری حوزه اظهار کرد: رسانه میتواند تاثیرگذارترین ابزار برای اشاعه سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی در جامعه باشد در حقیقت به واسطه فیلمها و سریالهای سینمایی و تلویزیونی میتوانیم آن شکل از زندگی را که مطلوب فرهنگ بومی و دینی ما است را در جامعه اشاعه دهیم.
وی افزود: با وجود داشتن چنین ظرفیتی من چندان در آثار نمایشی تلویزیون سبک زندگی ایرانی - اسلامی را مشاهده نمیکنم چون در کارهایی که ظاهر این چنینی دارد صرفاً به صورت شعاری به موضوعات مورد نظر نگاه شده است. پرداخت شعاری به موضوعاتی چون خانواده هیچگاه نتیجه مثبت به همراه نخواهد داشت و حتی در مواقعی منجر به نتیجه منفی نیز خواهد شد.
این سینماگر در پاسخ به این سؤال که در تولیدات شبکه نمایش خانگی تا چه حد موضوع خانواده را مورد توجه دیده؟ بیان کرد: در این رسانه نیز به شکلی دیگر به خانواده هجمه وارد میشود. من آن چیزی که در تعدادی از آثار شبکه نمایش خانگی میبینم نه تنها مناسب فرهنگ و باور ایرانی نیست بلکه در بسیاری از مواقع مغایرت با زیست بومی ما دارد. در این تولیدات شکلی از زندگی تبلیغ میشود که در جامعه نمود آن را کمتر میبینیم.
کارگردان فیلم «دل شکسته» تاکید کرد: روزگاری بود در سینمای کشورمان آثاری چون «مادر» ساخته مرحوم علی حاتمی تولید میشد. در این فیلم به زیبایی فرهنگ بومی و دینی ما نشان داده میشود بدون اینکه کوچکترین اغراق یا تحریفی پیرامون آن صورت گرفته باشد. برای همین هم هنوز این فیلم برای تماشا زیبا و دوست داشتنی است. ما برای ترویج خانواده ایرانی نیاز داریم تا کارهایی نظیر «مادر» بیشتر تولید شود.
وی در انتهای سخنانش تاکید کرد: قرار است سال آینده با موافقت خانواده شهید ابراهیم هادی فیلم سینمایی «چریک» را که روایتگر گوشهای از زندگی این شهید است را جلوی دوربین ببرم. پرداختن به زندگی شهدا یکی از الگوهای موفق در تصویرسازی خانواده است زیرا خانوادههایی که شهدا را تربیت کردند قادرند الگوهای بسیار خوبی برای جامعه امروز ما باشند.
انتهای پیام