شناسهٔ خبر: 70286564 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: نماینده | لینک خبر

«افزایش سقف معافیت مالیاتی» منجر به کاهش فشار مالی بر کارمندان می‌شود

عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت: به منظور حمایت از کارمندان و مشاغل خرد، سقف معافیت مالیاتی کارمندان به ۲۴ میلیون تومان افزایش یافت تا فشار مالی کمتری به این اقشار وارد شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نماینده»، علی اصغر نخعی‌راد درباره اعطای معافیت‌های مالیاتی در بودجه سال آینده به حقوق‌بگیران، مشاغل خرد و تولیدکنندگان، گفت: با توجه به افزایش بی‌وقفه تورم در سال‌های اخیر، مشکلات اقتصادی بسیاری برای مردم به ویژه قشر کارمند و صاحبان مشاغل خرد ایجاد شدهاست. در این شرایط، معافیت‌های مالیاتی به عنوان یک ابزار حمایتی، نقش بسیار مهمی در کاهش فشار مالی بر اقشار ضعیف جامعه ایفا می‌کند.

وی بیان کرد: تصمیمات اخیر مجلس در خصوص افزایش سقف معافیت مالیاتی برای کارمندان و مشاغل خرد، به منظور کاهش فشار مالی بر این گروه‌ها بوده است. بنابراین، به منظور حمایت از کارمندان و مشاغل خرد، سقف معافیت مالیاتی کارمندان به ۲۴ میلیون تومان افزایش یافت تا فشار مالی کمتری به این اقشار وارد شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: سال گذشته، سقف معافیت مالیاتی کارمندان ۱۲ میلیون تومان بود اما در شرایط کنونی و با افزایش هزینه‌های زندگی، حتی ۲۴ میلیون تومان هم جوابگوی هزینه‌های زندگی نیست و به همین دلیل سقف معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با تاکید بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان، افزود: در بخش تولید نیز تصمیمات مشابهی اتخاذ شد و مالیات تولیدکنندگان خرد کاهش پیدا کرد. دولت در لایحه بودجه سال گذشته تخفیف مالیاتی تولیدکنندگان را حذف کرده بود، اما کمیسیون تلفیق این تصمیم را اصلاح کرد و تخفیف مالیاتی پنج درصدی را برای تمامی تولیدکنندگان حفظ کرد. این تخفیف به ویژه برای تولیدکنندگان کوچک و مشاغل خرد بسیار مهم است، زیرا می‌تواند به رشد تولید و ایجاد اشتغال کمک کند.

وی در ادامه، توضیح داد: این تصمیمات به طور کلی در راستای شعار حمایت از تولید داخلی و تقویت اقتصاد کشور است و باعث می‌شود تولیدکنندگان از فشار مالیاتی کمتری برخوردار شوند و بتوانند تولید خود را افزایش دهند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: معافیت‌های مالیاتی باید به گونه‌ای تنظیم شود که از یک سو فشار کمتری به مردم وارد شود و از سوی دیگر، دولت نیز بتواند منابع مالی لازم برای توسعه کشور را تأمین کند.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ادامه داد: در شرایط اقتصادی کنونی، ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که از یک طرف از اقشار ضعیف حمایت کنیم و از سوی دیگر، تولیدکنندگان و کارآفرینان را به عنوان موتورهای رشد اقتصادی کشور تقویت کنیم. معافیت‌های مالیاتی می‌تواند یکی از ابزارهای مؤثر در این راستا باشد.

وی گفت: تصمیمات مالیاتی جدید می‌تواند تأثیرات مثبتی در کوتاه‌مدت بر زندگی مردم و شرایط اقتصادی کشور داشته باشد و امیدواریم که در آینده نیز با اقدامات مشابه، مشکلات اقتصادی کشور کاهش یابد.