شناسهٔ خبر: 70282783 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

مدیرکل راهداری استان سمنان:

بازگشایی جاده‌های برفی استان سمنان | ۱۴ راهدارخانه در آماده‌باش قرار دارد

سمنان- مدیرکل راهداری استان سمنان از بازگشایی تمام راه های استان بعد از بارش سنگین برف خبر داد و گفت: در شبانه روز اخیر به ۱۰۴ خودروی گرفتار در کولاک استان سمنان امداد رسانی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار بازار، احسان منصور کیایی در نشست خبری ظهر یکشنبه با حضور خبرنگاران در مجموعه راهداری استان سمنان بیان کرد: بارش سنگین برف در ۴۸ ساعت اخیر به مسدود شدن برخی از راه ها به خصوص در نیمه شمالی استان سمنان منجر شده بود.

وی از اماده باش ۲۵ اکیپ راهداری در سراسر استان سمنان خبر داد و افزود: بلافاصله بعد از وقوع برف، اکیپ های راهداری برای نمک پاشی و بازگشایی و تیغ زنی برف ها وارد عمل شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان بیان کرد: راهداران استان در ۲۴ ساعت گذشته یک‌ هزار و ۱۸۰ تن نمک و شن‌پاشی در جاده های استان صورت دادند تا تردد مردم تسهیل شود.

کیایی با بیان اینکه در همین بازه زمانی همچنین یک هزار و ۱۳۵ کیلومتر از محورهای استان سمنان نیز برف روبی و یخ زدایی شده است، بیان کرد: ۱۰۴ خودروی گرفتار در کولاک نیز در ۲۴ ساعت اخیر امداد رسانی شده است.

وی با بیان اینکه علیرغم قطع شدن بارش برف همچنان در محورهای کوهستانی و برفگیر استان سمنان حضور دارند، گفت: تداوم بارندگی‌ها در برخی از نقاط استان به خصوص نیمه شمالی پیش بینی شده است.

مدیرکل راهداری استان سمنان با اشاره به ضرورت همراه داشتن تجهیزات زمستانی و از جمله زنجیر چرخ در تمام راه های استان بیان کرد: رانندگان قبل از سفر حتما از طریق سامانه ۱۴۱ و دیگر راه‌های ارتباطی از وضعیت آب و هوایی محورها آگاهی پیدا کنند.

کیایی در خاتمه از آماده‌باش ۱۴ راهدارخانه‌ استان خبر داد و اظهار کرد: همکاران ما در این شرایط سخت آب و هوایی در هر نقطه‌ای نیاز به امدادرسانی و بازگشایی محورها احساس شود بلافاصله حضور خواهند یافت.