بازار؛ گروه راه و مسکن: در سالهای گذشته، موضوع توان تولید داخل در خرید لکوموتیوها از خارج مطرح میشد، اما به خوبی این مهم محقق نشد و آثار آن را امروز در «از رده خارج شدن» بخش زیادی از لکوموتیوها شاهد هستیم.
مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه باید انتقال فناوری به بهترین شیوه انجام شود، گفت: موفقیت طرحها و پروژهها با مشارکت و همافزایی بخشهای پژوهشی و اجرایی محقق میشود.
جبارعلی ذاکری مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، امروز ۲۴ آذر در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش، با تاکید بر نقش مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به عنوان مرجع تخصصی و جایگاهش در تدوین ضوابط و مقررات، خواستار تقویت نقش مرکز در دیگر بخشهای حملونقل از جمله راه و راهآهن شد.
در سالهای گذشته، موضوع توان تولید داخل در خرید لکوموتیوها از خارج مطرح میشد، اما به خوبی این مهم محقق نشد و آثار آن را امروز در «از رده خارج شدن» بخش زیادی از لکوموتیوها شاهد هستیم
مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه گرچه موضوع انتقال فناوری سالها در کشور مطرح بوده، اما در این زمینه عملکرد خوبی نداشتهایم، گفت: در سالهای گذشته، موضوع توان تولید داخل در خرید لکوموتیوها از خارج مطرح میشد، اما به خوبی این مهم محقق نشد و آثار آن را امروز در «از رده خارج شدن» بخش زیادی از لکوموتیوها شاهد هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شکلگیری مراکز علمی تحقیقاتی مراکز رشد و دانش بنیان در دانشگاهها گفت: اینها مقدمه و شکلگیری دانشگاههای جامعه محور در کشور است.
ذاکری با تاکید بر اینکه امروز شاهد شکلگیری مراکز پیش رشد، رشد، نوآوری و فناوری در ۱۴ دانشگاه برتر کشور هستیم تصریح کرد: باید بتوانیم از ظرفیت مرکز تحقیقاتی در راستای تحقق اهداف و ماموریتهای وزارت راه و شهرسازی بهرهگیری کنیم.
ذاکری تصریح کرد: امروز حل مسائلی همچون ناترازی انرژی، انتقال فناوری، صنعتی سازی ساختمان و .... با مشارکت و هم افزایی دستگاهها با مراکز تحقیقاتی یک الزام است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به شرایط روز و ضرورت اجرای طرح نهضت ملی مسکن، نقش آفرینی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در عملیاتی شدن تعهدات دولت و صنعتی سازی ساختمان حائز اهمیت است که باید این نقش تقویت شود.
وی مشارکت و هم افزایی بخشهای پژوهشی و بخشهای اجرایی را ملاک موفقیت طرحها و پروژههای در دست اجرا برشمرد.
ذاکری مشارکت و هم افزایی بخشهای پژوهشی و بخشهای اجرایی را ملاک موفقیت طرحها و پروژههای در دست اجرا برشمرد.
وی بیان کرد: به مرور زمان شاهد تغییر نگاه به حوزه آموزش و دانشگاه بودیم؛ از اوایل پیروزی انقلاب تبدیل دانشگاه صرفا آموزش محور به دانشگاه های آموزشی و پژوهشی و در ادامه ورود فناوری به دانشگاه طی سه دهه اخیر مقدمه ای برای شکل گیری دانشگاههای جامعه محور بوده است.