شناسهٔ خبر: 70265809 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کارگروه اشتغال در چهارمحال و بختیاری احیا شد

شهرکرد-مدیر کل سابق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: کارگروه تخصصی اشتغال در این استان احیا و ۴۰ دستگاه اجرایی در این حوزه راهبری می‌شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولوی ظهر شنبه در مراسم معارفه سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان تنها اداره کل بین ۳۱ استان می‌باشد که کمترین نیرو انسانی را در اختیار دارد.

وی با بیان اینکه جمعیت استان ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است، بیان داشت: ۱۲ شهرستان در این استان وجود دارد، که ۸۵ درصد خدمات در این استان برای مردم توسط این وزارت خانه ارائه می‌شود و مجموع نیروهای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها ۹۰ نفر و ۴۸ درصد ساختار سازمانی خالی از تصدی است اما این باعث نشد همکاران در حوزه‌های مختلف کوتاهی و تقصیر داشته باشند و ایثارگرانه و مجاهدانه کار کردند.

مدیر کل سابق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: ۳ طرح نیمه تمام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که شامل سالن چند منظوره لردگان بعد از ۱۰ سال، استخر شنا کارگران شهرکرد و فارسان بعد از ۱۲ سال افتتاح شدند.

وی با بیان اینکه ۳ پروژه در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز شده است، گفت: بزرگترین زمین چمن مصنوعی کارگران کشور در بروجن در یک ماه آینده افتتاح می‌شود و در تیرماه سال گذشته استخر شهر باباحیدر آغاز شد که اکنون پروژه ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

مولوی اضافه کرد: سوله مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران در شهرستان کوهرنگ ساخته شده است و مجوز و مصوبه سالن چند منظوره برای کیار، بن و خانمیرزا و همچنین زمین چمن مصنوعی برای کارگران فارسان و شهرکرد در نظر گرفتیم.

مولوی به ۵۶ میلیارد تومان منابع ملی و استانی اشاره و گفت: این بودجه برای تکمیل و آغاز پروژه‌ها و تجهیز اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری هزینه شد.

وی به جنگیدن برای دریافت بودجه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره و اذعان داشت: حداقل ۳۰ درصد اضافه کاری ارتقا یافت و بدون خروج خودرو، ۴ خودرو به مجموعه اضافه شد که ۳ خودرو برای اداره کل و یک خودرو برای مجموعه ورزشی کارگران اضافه شد.

مدیرکل سابق اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی به اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال اشاره و اذعان داشت: کارگروه تخصصی اشتغال احیا شد و ۴۰ دستگاه اجرایی در این حوزه راهبری می‌شدند اقدامات خوبی توسط دستگاه‌های مختلف توسط این کارگروه اتفاق افتاد؛ در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۳ جلسه کارگروه اشتغال برگزار شد.

وی گفت: هزار و دویست و پنجاه و شش میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زا به ۱۳ هزار نفر از مردم استان توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری پرداخت شد؛ ۸۰ درصد تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه با نرخ ۴ و نهایتاً ۶ درصد در حوزه اشتغال بود.

مولوی با بیان اینکه ۱۷ مرکز کاریابی در سطح استان راه‌اندازی شد، اضافه کرد: هدف پول پاشی نبود و نظارت‌ها به صورت جدی دنبال کردیم و بیش از ۵ هزار بازدید می‌دانی و نقطه‌ای از تسهیلات اشتغال زایی انجام شد که ۷۵ درصد مردم تسهیلات را در مکان مربوطه خرج کردند و ۲۵ درصد انحرافات بود به آن‌ها فرصت دادیم تا تسهیلات را در مکان مربوطه هزینه کنند.

مدیر کل سابق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۱۷ هزار مجوز رایگان برای مشاغل خانگی انجام شد؛ ۲۹۰ میلیارد تومان تسهیلات در این استان پرداخت شد و فقط به دنبال آن بودیم که کارآفرینی خانگی و خانوادگی را نهادینه کنیم.

وی تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ به بعد سرازیری کاهش نرخ بیکاری در استان به صدا در آمده و نرخ بیکاری تک رقمی شد اما باید به دنبال تثبیت کاهش نرخ بیکاری باشیم همچنین تا پایان سال مکلف به ایجاد ۱۳ هزار شغل هستیم.

مولوی مطرح کرد: بیش از ۸ هزار و پانصد شکایت کارفرما و کارگری را حل کردیم؛ ۱۶ درصد کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۰ را داشتیم؛ البته اشتغال مجدد و توانمندسازی مقرری بگیران از طریق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را مدنظر داشتیم.

وی یادآور شد: در مشاغل سخت و زیان‌آور ۲ هزار و ۱۱۳ پرونده را رسیدگی کردیم.

مدیرکل سابق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بیش از ۴ هزار بازرسی انجام شده است، اظهار کرد: ۸۰ درصد اخطارها برای رعایت ایمنی و حقوق و مزایا است.

وی با بیان اینکه ۲۱۸ شرکت تعاونی در بخش صنعت، خدمات و کشاورزی را ثبت کردیم اظهار کرد: ۷۰ شرکت تعاونی در ۳۴ ماه افتتاح شد در این زمینه احیا شرکت تعاونی اولویت بود و برای اولین بار اولویت پرداخت تسهیلات به شرکت تعاونی بود.