شناسهٔ خبر: 70239520 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد: روزمرگی امروز ناشی از نبود برنامه واحد در کشاورزی است

صاحب‌خبر -

شفقنا- نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از روزمرگی و نبود برنامه واحد در کشاورزی، روحیه جهادی و تدبیر در امور را تنها راه رسیدن به خودکفایی در کشاورزی عنوان کرد.

به گزارش شفقنا از روابط عمومی حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، آیت الله سید حسن ربانی در آئین افتتاحیه نشست آموزشی «راه نصرالله» که با حضور مسئولین حوزه‌های نمایندگی ولی فقیه در سازمان‌های جهاد کشاورزیِ سراسر کشور در سالن اجتماعات مجتمع آموزشی قوه قضائیه قم برگزار شد، گفت: با پیش‌بینی درست نسبت به آینده و برنامه‌ریزی صحیح، می‌توان شاهد افق روشنی در حوزه فعالیت باشیم.

وی با اشاره به راه‌کارهای تقویت فعالیت‌ مسئولین حوزه‌های نمایندگی در سازمان‌های جهاد کشاورزی افزود: با توجه ویژه به نقاط ضعف و تقویت نقاط قوّت، می‌توانیم حوزه نمایندگی ولی فقیه را به بالاترین حدّ برسانیم.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه دشمنان اسلام با عنصر فرهنگی به جامعه اسلامی نفوذ کرده تا فرهنگ غرب را پیاده‌سازی کنند، گفت: امروز روحانیون ما باید با روحیه‌ای جهادی، در مقابل دشمنان اسلام که با برنامه‌ریزی وارد میدان شده‌اند بایستند و همواره پای کار باشند.

وی با تاکید بر اینکه وزارت جهادکشاورزی با اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه در بخش کشاورزی، نیاز به خارج نخواهد داشت و به خودکفایی کامل می‌رسد، اظهار کرد: با زمان‌بندی درست و صحیح، افق روشنی در انتظار بخش کشاورزی ما خواهد بود.

آیت الله ربانی در پایان، با انتقاد از نداشتن برنامه واحد برای رسیدن به امنیت غذایی پایدار تصریح کرد: متأسفانه روزمرگی‌های کشاورزی باعث شده تا شاهد اقتدار لازم در بخش کشاورزی نباشیم.