حميدرضا گرشاسبي در گفت و گو با ايرنا افزود: برانکو بايد پاسخگوي شرايط پيش آمده باشد اما اين مربي از فهم و درايت خوبي در فوتبال برخوردار است.
وي با بيان اينکه هيات مديره باشگاه پرسپوليس در تصميم و نظر سرمربي و کادر فني دخالت نمي کند، گفت: اين سرمربي پرسپوليس اميدوار است تا در هفته هاي آتي نتايج خوبي را براي پرسپوليس رقم بزند.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران در خصوص حضور بازيکن جديد در اين تيم افزود: تاکنون موضوع حضور بازيکن جديد مطرح نشده اما با تشخيص سرمربي، بازيکن جديد به اين تيم افزوده خواهد شد.
وي در ادامه با اشاره به قرارداد اسپانسر جديد باشگاه پرسپوليس نيز گفت: اسپانسر جديد اين باشگاه بزودي توسط مديرعامل باشگاه پرسپوليس به هيات مديره معرفي خواهد شد.
تيم پرسپوليس در سه هفته نخست پانزدهمين دوره ليگ برتر فوتبال، يک تساوي و دو شکست را تجربه کرده که در پي آن شايعه هايي مبني بر تغيير سرمربي اين باشگاه پرطرفدار پايتخت، مطرح شده است.
برانکو بايد پاسخگوي شرايط پيش آمده باشد
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران با بيان اينکه تغييري درترکيب کادر فني اين تيم انجام نشده گفت: برانکو ايوانکوويچ مربي بزرگ و با انديشه اي است و اين سرمربي به کار خود در تيم پرسپوليس ادامه خواهد داد.
صاحبخبر -