شناسهٔ خبر: 7022347 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

اجراي نمايش پينوکيا پس از بازبيني آغاز مي‌شود

صاحب‌خبر -

مديرکل اداره هنرهاي نمايشي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي‌درباره مشکلات موجود در اجراي نمايش پينوکيا که باعث توقف اجراي عمومي‌ اين اثر شده بود گفت: اين نمايش پس از بازبيني مجدد در تاريخ 21 مردادماه جاري و رفع آن‌ها بار ديگر اجراي عمومي‌را از سر مي‌گيرد.

مهدي شفيعي روز چهارشنبه در گفت‌و‌گو با ايرنا گفت: توقف اجراي نمايش پينوکيا به کارگرداني شهره سلطاني در ابتدا به سبب سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع) بود که همه تئاترها تعطيل هستند اما درباره موارد مطرح شده در گريم و پوشش بازيگران اين نمايش مقرر شده اجراي دوباره اين اثر بعد از بازبيني مجدد گروه ارزشيابي و نظارت و رفع موارد مورد تذکر از سر گرفته شود. وي ادامه داد: در بازبيني نخست براي اجراي عمومي ‌به دليل آنکه گروه دکور و گريم اصلي اجرا را به دليل آماده بودن به اجرا نگذاشت صدور مجوز صورت گرفت اما وقتي در اجراي عمومي‌ شاهد لباس و گريمي ‌متفاوت با برخي از بندهاي مصوب آيين‌نامه اجراي عمومي‌ بوديم طي نامه‌اي مراتب به گروه و مديريت تماشاخانه ايرانشهر اعلام شد و مقرر شد گروه بازبيني مجدد را پشت سر بگذارد و به محض رفع موارد بار ديگر اجراي عمومي‌آغاز خواهد شد.

شهره سلطاني کارگردان نمايش پينوکيا نيز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تئاتر ايرنا با تاکيد بر اين مساله که تمامي‌هنرمندان فعال در عرصه تئاتر، سينما و ديگر شاخه‌هاي هنري همگي از موازين و چارچوب‌هاي قانوني توليد و اجراي آثار هنري مطلع هستند گفت: بدون شک اين قوانين مورد احترام تمامي‌هنرمندان از جمله گروه نمايش پينوکيا است و متاسفانه برخي از رسانه‌ها درباره اجراي اين اثر اغراق کرده‌اند.

وي ادامه داد: در بازبيني نخست به دليل آماده نبودن امکانات اجراي اصلي مراتب به گروه بازبيني اطلاع داده شد و در اجراي عمومي‌نيز تلاش کرديم نکات تذکر داده شده مورد توجه گروه نمايشي قرار گيرد؛ اما اين اجرا به سبب تعطيلي به مناسبت شهادت مانند تمام اجراهاي نمايشي متوقف شد و بار ديگر با دکور و گريم کامل در روز چهارشنبه (21 مردادماه) مورد بازبيني قرار خواهد گرفت و اجراي عمومي‌خود را نيز بعد از بازبيني آغاز خواهد کرد. کارگردان نمايش پينوکيا احترام به قوانين در توليد و اجراي آثارهنري را نکته اي مهم و اساسي براي تمامي‌هنرمندان دانست و گفت: اميدوارم برخي از همکارانم در مطبوعات تنها به سبب يک شائبه و تفکر خاص دست به بزرگنمايي نزنند چرا که کارنامه تمامي‌هنرمندان فعال در اين نمايش تمام و کمال نشان‌‌دهنده احترام آنها به قوانين موجود در زمينه فعاليت‌هاي هنري در کشور است. نمايش پينوکيا در روزهاي دوشنبه و سه‌شنبه (19 و 20 مردادماه) به مناسبت شهادت امام ششم شيعيان حضرت امام جعفر صادق(ع) به صحنه نرفت و در اين مدت نامه شوراي ارزشيابي و نظارت اداره کل هنرهاي نمايشي وزارت ارشاد براي اصلاح در گريم و پوشش به دست گروه رسيد.