شناسهٔ خبر: 70220952 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

افزایش آمار ابتلا به بیماری‌های قلبی پیامد مصرف بیش از اندازه از روغن‌ است

همدان ـ یک متخصص قلب و عروق از افزایش آمار ابتلا به بیماری‌های قلبی پیامد مصرف بیش از اندازه از روغن‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش حسینی پیش از ظهر روز چهارشنبه درسالن جلسات این اداره و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آترواسکلروز یا تصلب شرائین یکی از مهم‌ترین دلایل بیماری‌های قلبی است، اظهار کرد: شروع این بیماری در نتیجه رسوب چربی‌های بد یا همان لیپوپروتئین با دانسیته کم یا LDL در دیواره سرخرگ‌هاست.

متخصص قلب و عروق افزود: تصلب شرائین یا آترواسکلروز درگیرکننده سرخرگ‌هاست که این امر می‌تواند بر سرخرگ‌های مغز، قلب و اندام‌های بدن تأثیر بگذارد.

حسینی با بیان اینکه پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های قلبی از اهمیت زیادی برخوردار است، یادآور شد: سبک زندگی مناسب به‌خصوص رژیم تغذیه‌ای سالم تأثیر به سزایی بر پیشگیری از بیماری‌های قلبی دارد.

وی تصریح کرد: در سطح کلان، افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات چربی‌های ترانس و اشباع شده و آموزش تغذیه سالم می‌تواند به کاهش شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی در جامعه کمک کند.