شناسهٔ خبر: 70208178 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

چرا سفر به ماه آرتمیس ۲ به تعویق افتاد؟

آرتمیس ۱ یک مأموریت بدون خدمه در حال انجام در مدار ماه است. این مأموریت، نخستین پرواز فضایی در برنامه فضایی آرتمیس ناسا و اولین پرواز موشک سامانه پرتاب فضایی (SLS) و فضاپیمای کامل اوریون است.

صاحب‌خبر -

مراحل بعدی برنامه سفر به ماه (آرتمیس ۲) اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا (ناسا) به دلیل مشکلات فنی فعلا به تعویق افتاد؛ اما مقامات آمریکایی ادعا می‌کنند پرتاب بموقع صورت خواهد گرفت و چین را در این رقابت شکست خواهند داد.

به گزارش ایرنا به نقل از وبگاه لایو سایِنس، آرتمیس یک برنامه فضایی است که قرار است انسان‌ها را به ماه ببرد. بیل نلسون (Bill Nelson)، مدیر ناسا، به تازگی در یک نشست خبری اعلام کرد مأموریت آرتمیس ۲، که ابتدا قرار بود فضانوردان را در ماه سپتامبر ۲۰۲۵ میلادی (شهریور، مهر ۱۴۰۴) به فضا بفرستد و بازگرداند، به آوریل ۲۰۲۶ میلادی (فروردین، اردیبهشت ۱۴۰۵) موکول شد.

این بدان معناست که آرتمیس ۲ حدود ۱۷ ماه پس از برنامه‌ریزی اولیه اجرا خواهد شد. ناسا ضرورت آماده‌سازی بیشتر کپسول فضایی اوریون، که در بالای سامانه پرتاب فضایی ۳۰ طبقه قرار دارد، را دلیل این تأخیر عنوان کرده است. کپسول فضایی اوریون جدیدترین کپسول فضاپیمای ناسا برای حمل انسان به فضا و اکتشافات دوردست است.

نلسون گفت: ما و صنعت فضایی و شرکای بین‌المللی‌مان به این زمان نیاز داریم تا مطمئن شویم کپسول آماده است تا فضانوردانمان را با خیال راحت به اعماق فضا برساند و به زمین بازگرداند. تا زمانی که مطمئن نشویم پرواز را تا حد امکان برای انسان‌های داخل فضاپیما امن کرده‌ایم، آنها را به فضا نمی‌فرستیم. باید این پرواز آزمایشی را انجام دهیم، اما لازم است که آن را درست انجام دهیم.

آرتمیس ۱ یک مأموریت بدون خدمه در حال انجام در مدار ماه است. این مأموریت، نخستین پرواز فضایی در برنامه فضایی آرتمیس ناسا و اولین پرواز موشک سامانه پرتاب فضایی (SLS) و فضاپیمای کامل اوریون است.

طی پرواز آرتمیس ۱ در ۱۶ نوامبر ۲۰۲۲ میلادی (۲۵ آبان ۱۴۰۱)، موشک، فضاپیمای اوریون را به ۶۹ مایلی (۱۱۱ کیلومتری) سطح ماه فرستاد و مهندسان ناسا را قادر ساخت تا داده‌های حیاتی را درباره مسیر ماژول و اثرات گرانش کم روی سه مانکن انسان‌نما که در فضاپیما بودند، جمع‌آوری کند.

برچسب‌ها: