شفقنا- برخی از مطالعات اثرات مثبت آنتی اکسیدان های کاکائو بر خطر دیابت نوع 2 را بررسی کرده اند، اما یافته ها متناقض بوده اند. مطالعات کمتری اثرات شکلات تلخ را با شکلات شیری مقایسه کرده است.
به گزارش شفقنا از هلث لاین، یک مطالعه مشاهدهای که در 4 دسامبر به صورت آنلاین در منبع BMJTrusted منتشر شد، نشان میدهد که شکلات تلخ، نه شکلات شیری، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 (T2D) کمک کند. شرکت کنندگانی که پنج وعده یا بیشتر در هفته شکلات تلخ مصرف می کردند، 21 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 بودند.
محققان همچنین دریافتند که شکلات شیری تأثیر کمتری بر خطر دیابت دارد. در عوض، با افزایش وزن طولانی مدت بیش از حد، یک عامل خطر شناخته شده برای دیابت نوع 2 مرتبط بود.
بینکای لیو، نویسنده اصلی، دانشجوی دکترا در دپارتمان تغذیه در هاروارد تی.اچ. دانشکده بهداشت عمومی چان در بیانیه ای گفت.
برای هر کسی که عاشق شکلات است، این یادآوری میکند که انتخابهای کوچک، مانند انتخاب شکلات تلخ به جای شکلات شیری، میتواند تاثیر مثبتی بر سلامت آنها بگذارد.
منبع: هلث لاین