شناسهٔ خبر: 70174953 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

برگزاری نهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی

نهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی امروز به ریاست سید رسول مهاجر سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی و با حضور نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های عضو ستاد در محل وزارت امور خارجه برگزار گردید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، نهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی امروز یکشنبه به ریاست سید رسول مهاجر، سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی و با حضور نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های عضو ستاد در محل وزارت امور خارجه برگزار گردید.

در این نشست ابتدا تحولات اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی  مورد بحث و بررسی قرار گرفت و سپس در خصوص دو موضوع دانش بنیان‌ها و تدابیر و تمهیدات لازم برای فعال‌سازی کمیسیون‌های مشترک اقتصادی با برخی کشورها بحث و تبادل نظر شد.

سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با ابراز خرسندی از روند پیشرفت فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و دستاوردهای شایان توجه در این عرصه، به اهتمام ویژه مقام معظم رهبری به پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور اشاره نمود و تصریح کرد که بخش زیادی از پیشرفت‌های چشمگیر بدست آمده طی سال‌های اخیر در زمینه دانش بنیان‌ها مدیون عنایت و حمایت ویژه ایشان بوده است.

وی همکاری وزارت امور خارجه با معاونت علمی، فناوری و دانش بنیان ریاست جمهوری برای کمک به صادرات محصولات شرکت‌های دانش بنیان را بسیار خوب توصیف و تاکید نمود که همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با موضوع باید مساعدت و هم افزایی نمایند تا دانش بنیان‌ها بتوانند همچنان به رشد و بالندگی خود ادامه داده و ظرفیت صادراتی کشور را ارتقاء بدهند.

رئیس سازمان همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین مدیر بخش دانش بنیان‌ وزارت امور خارجه نیز در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت پیشرفت‌های نوآورانه و دانش بنیانی کشور و اقدامات و برنامه‌های انجام شده در کمک به برندسازی و بین‎المللی نمودن شرکت‌های مهم دانش‌بنیان کشور از جمله حمایت از ایجاد خانه‌های نوآوری در کشورهای هدف ارایه نموده و برنامه‌های آتی خود را تشریح کردند.  برخی نمایندگان سایر نهادهای مرتبط نیز نظرات و پیشنهادهایی را برای حمایت از دانش بنیان ها مطرح کردند.

الزامات و تدابیر لازم برای فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی با کشورهای همسو در شمال آفریقا از دیگر موضوعات مورد بررسی بود که طی آن دستیار وزیر و مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقا وزارت امور خارجه گزارشی از آخرین روند همکاری‌های اقتصادی با کشورهای این منطقه ارایه و از بخش های خصوصی و دولتی دعوت نمود از ظرفیت‌های کار اقتصادی این حوزه که به لحاظ برخورداری از فرصت‌ها و منابع در زمینه‌های مختلف غنی هستند، استفاده نمایند. متعاقبا هر یک از نمایندگان نهادهای مختلف نظرات و پیشنهادهای خود را برای پیشبرد کار اقتصادی با این منطقه  مطرح کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: