به گزارش خبرنگار مهر، امیر ملک پور بعد از ظهر یکشنبه در آئین افتتاح بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار استان گیلان در دانشکده کشاورزی مرکز نوآوری دانشگاه گیلان به تشریح اهداف و دستاوردهای این نمایشگاه پرداخت و اظهار کرد: هدف اصلی برپایی این نمایشگاه هدایت پژوهشهای دانشگاهی و مراکز پژوهشی به سمت فناوری و اتصال آن به بازار برای ایجاد ثروت است.
رئیس دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در استان گیلان با اشاره به نقش مؤثر نمایشگاهها در اقتصاد داخلی افزود: در این نمایشگاه، پژوهشگران و فناوران از مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری حضور دارند.
ملک پور بیان داشت: برپایی اینگونه نمایشگاهها سبب شناسایی ایدههای پژوهشی که قابلیت تبدیل به محصول یا خدمت بازارپسند را دارند، میشود
رئیس دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در استان گیلان تعداد شرکتهای فناور و دانشبنیان در استان گیلان را حدود ۴۰۰ شرکت فناور اعلام کرد و گفت: تعداد ۱۰۲ شرکت دانشبنیان هستند.
سرپرست پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد این شرکتها در پارک علم و فناوری گیلان مستقر هستند، تصریح کرد: برای شرکتهایی که میخواهند به سمت دانشبنیان شدن حرکت کنند، تقویت بخش تحقیق و توسعه R&D، ( توسعهٔ فناور) ضروری است تا بتوانند محصولات متمایز و تجاریسازی شدهای تولید کنند و مشکلات اجتماعی را حل نمایند.
رئیس دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در استان گیلان در پایان سخنان خود بر اهمیت این نمایشگاه جهت ایجاد فرصتهای شغلی و کسب و کار برای فارغالتحصیلان دانشگاهی تأکید کرد.