شناسهٔ خبر: 70153005 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

چرا بانک شهر از یک کشتی‌گیر خارجی کمتر استفاده کرد؟

عضو کادرفنی تیم بانک شهر درباره اینکه چرا این تیم برخلاف سه تیم دیگر در مرحله پایانی لیگ برتر از ۲ خارجی در ترکیب خود استفاده کرد، توضیحاتی داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم،‌ مرحله پایانی لیگ برتر آزاد در شرایطی روز جمعه 16 آذر در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار شد که تیم سایپا، شامیل ممدوف در 65 کیلو، زائوربک سیداکوف در 74 کیلو و ابراگیم کادی‌یف در 86 کیلو را در اختیار داشت.

تیم ستارگان پاس ساری نیز اخمد ادریسوف در 57 کیلو، آرتور نایفونوف در 92 کیلو و ماگومد کوربانوف در 97 کیلوگرم را به خدمت گرفته و صنایع غذایی معینی‌پور هم از موسی مهدیخانوف در 57 کیلو‌، کوربان شیرایف در 70 کیلو و اخمد عثمانوف در 79 کیلوگرم را جذب کرده بود.

با این وجود تیم بانک شهر برخلاف سه تیم دیگر، تنها دو کشتی‌گیر خارجی در ترکیبش داشت؛ عباس گادژی ماگمادوف در 61 کیلو و عبدالمجید کودیف در 70 کیلوگرم و این در شرایطی بود که پیش از آغاز مسابقات عنوان شده بود آنها علاوه بر این دو نفر، با آرسن هاراتونیان ارمنی، دیوید بایف روس و عظمت توسکائف صربستانی نیز مذاکره کرده و از بین این 5 نفر، 3 کشتی‌گیر را برای مرحله پایانی جذب خواهند کرد.

مسعود نصیری عضو کادرفنی بانک شهر درباره چرایی استفاده آنها از تنها دو خارجی در ترکیب خود، به خبرنگار تسنیم گفت:‌ باتوجه به اینکه امیرمحمد یزدانی دستش آسیب دیده و نتوانسته بود به آلبانی برود، ما فقط می‌خواستیم که به کشتی‌گیران داخلی خودمان فرصت بدهیم و اعتماد هم کردیم، وگرنه اگر می‌خواستیم در هر وزنی خارجی بیاوریم خیلی سریع این کار را انجام می‌دادیم و مشکلی نبود. ابتدا برنامه‌مان بود که در 70 کیلو خارجی بیاوریم اما همانطور که گفتم اولویت‌مان بها دادن به کشتی‌گیر داخلی بود. ضمن اینکه اگر آن اتفاق برای عبدالمجید کودیف رخ نمی‌داد و آسیب نمی‌دید، شمیل ممدوف را قطعا شکست داده و تیم ما با همین دو خارجی هم قهرمان می‌شد.

انتهای پیام/

 
 

برچسب‌ها: