به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو از نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، برنامه هفته دوم اجراهای «مسابقه تئاتر صحنهای» و «بخش مهمان» نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت که قرار است در قالب اجراهای عمومی به میزبانی شهرهای زاهدان، شهر کرد، تهران، مشهد، شیراز، اهواز، اصفهان، الیگودرز، قم و نیشابور روی صحنه بروند، اعلام شد.
بر اساس جدول زمان بندی جشنواره ۱۴ اثر نمایشی طی بازه زمانی ۱۷ تا ۲۳ آذر ماه و در قالب هفته دوم اجراهای مسابقه تئاتر صحنهای و بخش مهمان پیش روی مخاطبان قرار میگیرند.
نمایش «هیله» به نویسندگی محسن عظیمی و کارگردانی مسعود نوری که از روز سوم آذر ماه در تالار «نخل آفتاب» شهر زاهدان آغاز شده، تا پایان روز هفدهم آذر ماه ساعت ۱۸:۳۰ پذیرای مخاطبان است.
نمایش «نمیشناسیمای دوست» به نویسندگی محمدرضا سمیع و کارگردانی ملیحه سلیمانی که از روز دوم آذرماه اجرای خود را آغاز کرده، روز هفدهم اذر ماه به اجرای خود در تماشاخانه «مهر» شهرکرد پایان میدهد.
تالار «مولوی» شهر تهران هم که از روز پنجم آذر ماه میزبان مخاطبان تئاتر با نمایش «گاراژ» به نویسندگی کیانوش ایازی و عرفان محمدی پور و کارگردانی کیانوش ایازی است، تا پایان روز بیست و سوم اذر ماه ساعت ۱۸:۳۰ پذیرای دوستداران تئاتر است.
در سالن «بهار» شهر مشهد هم طی روزهای هشتم تا هجدهم آذر ماه ساعت ۱۸، نمایش «زمین، من، یوما» به نویسندگی فرشید تمری و کارگردانی کریم جشنی در قالب بخش مهمان جشنواره تئاتر مقاومت به صحنه میرود.
نمایش «اگرسور» به نویسندگی محمد گله ملکی و کارگردانی محمد گله ملکی و فرزاد رمضانی هم که از روز دوازدهم آذر اجرای خود را آغاز کرده تا پایان روز بیست و چهارم آذر ماه ساعت ۲۰ در پلاتو «ماه» حوزه هنری شهر اهواز اجرا میشود.
نمایش «لجن خوار» به نویسندگی خسرو امیری و کارگردانی ویدا موسوی نیز طی روزهای شانزدهم تا سی ام آذر ماه ساعت ۲۰ به میزبانی تالار استاد فرشچیان شهر اصفهان پذیرای دوستداران تئاتر است.
«زندگی میان آتش» هم نمایش دیگری به نویسندگی اصغر خلیلی و کارگردانی رزا ماندنی است که از روز هفدهم تا بیست و هشتم آذر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تالار «ماه» شهر اصفهان به صحنه میرود.
در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر تهران نیز نمایش «خون خفته» به نویسندگی علیرضا قاسمی و کارگردانی مهیار رضاخانی ساعت ۱۸ روزهای شانزدهم تا بیست و سوم آذر ماه میزبان مخاطبان تئاتر است.
نمایش «پروانه بر ناقوس»، به نویسندگی فارس باقری و کارگردانی علی افشار هم ساعت۲۰ روزهای شانزدهم تا بیست و سوم آذر ماه در تالار قشقایی تئاتر شهر به صحنه میرود.
نمایش «بی دوران» به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی هم ساعت ۱۸:۳۰ روزهای شانزدهم تا سی ام اذر ماه در سالن «امین تارخ» شهر شیراز به صحنه میرود.
نمایش «لیان» به نویسندگی هانیه تائبی و کارگردانی مهدی زنگنه به عنوان اثرشرکت کننده در بخش مهمان نیز روزهای بیستم تا سی ام آذر ماه ساعت ۱۵ در تالار «کمال» شهرالیگودرز اجرا میشود.
«دده» به نویسندگی محمدرضا شاه مردی و کارگردانی مسعود مشعوف هم عنوان دیگر نمایش شرکت کننده در بخش مهمان جشنواره است که از بیستم تا سی ام آذر ماه ساعت ۱۹ در سالن مشاهیر شهر قم میزبان مخاطبان است.
نمایش «تمام ناتمام من» به نویسندگی عباس جانفدا و کارگردانی قاسم حقیقی هم روزهای بیستم تا سی ام آذر ماه ساعت ۱۹ به عنوان نمایش شرکت کننده بخش مهمان در تالار غدیر مشهد روی صحنه میرود.
سالن «زمرد» شهر نیشابور نیز طی روزهای بیستم تا سی ام آذرماه ساعت ۱۸ پذیرای مخاطبان تئاتر با اجرای نمایش «حوض خون» به نویسندگی و کارگردانی جواد زروندی به عنوان یکی از آثار شرکت کننده در بخش مهمان جشنواره خواهد بود.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور میزبان مخاطبان و هنرمندان شرکت کننده خواهد بود.
«لیلای بیمجنون» تمدید شد
پروژه نمایشی-موسیقایی «لیلای بیمجنون» به کارگردانی پیمان خازنی، به دلیل استقبال مخاطبان تا جمعه ۲۳ آذر تمدید شد.
موسیقی-نمایش «لیلای بیمجنون» به طراحی، کارگردانی و آهنگسازی پیمان خازنی و تهیهکنندگی امیر اردستانی از یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ در سالن شماره ۱ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه رفته و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شده است.
معرفی نمایشهای هفته دوم جشنواره تئاتر مقاومت و حضو بازیگر لبنانی در «ساعر۵»
زهره فیروزی، هانا استیفائی، علی تیمورفامیان، کوروش ایرانمهر، الناز شاهوردی و مرضیه گلمحمدی بازیگرانی هستند که در این اثر ایفای نقش میکنند.
عاطفه رضوی «لیلای بیمجنون» را روایت میکند. متن این کنسرت-نمایش را محمود توسلیان نوشته و عمران درویش نیز مشاوره این پروژه را برعهده دارد.
طراحی لباس و حرکت «لیلای بیمجنون» برعهده نارینه گالستانیان است و محمدرضا خادم، کوروش ایرانمهر، زهره فیروزی و غزال حسینی خوانندگان این اثر هستند.
همچنین ملینا فرجی سرپرستی نوازندگان این پروژه نمایشی موسیقایی را برعهده دارد و مریم رودبارانی، مجری طرح این پروژه است.
این اثر در ژانر خنیانمایش است و مانند اثر قبلی خازنی «مجنون آن لیلی» به برداشت آزادی از آثار نظامی گنجوی اختصاص دارد.
«باغ دکتر کوک» در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میرود
نمایش باغ دکتر کوک نوشته ایرا لوین و کارگردانی ملودی آرامنیا از ۲۷ آذر ماه در تماشاخانهی ایرانشهر به صحنه میرود.
باغ دکتر کوک نوشتهی ایرا لوین، ترجمهی شهرام زرگر و کارگردانی ملودی آرام نیا از ۲۷ آذر ماه ساعت ۲۰:۱۵ در سالن استاد ناظرزادهی کرمانی اجراهای خود را آغاز میکند.
طراحان و عوامل نمایش باغ دکتر کوک عبارتند از: ستاره پسیانی مشاور کارگردان، نورالدین حیدری ماهر مجری طرح، امیرحسین دوانی طراح صحنه، پگاه ترکی طراح لباس، علی کیانیان آهنگساز و طراح صدا، لعیا خرامان طراح گریم، نیلوفر نقیب ساداتی و محمدرضا رحمتی طراح نور، میلاد آرامنیا گرافیست و طراح موشن و تیزر، هانیه رادمهر دستیار کارگردان و برنامه ریز و منشی صحنه، کیارش مسیبی عکاس، علی گذشتی و پیام جاهد مدیر صحنه، امیر قالیچی (تئاتر بازها) تبلیغات مجازی و سعید انصافی مشاور فرهنگی.
بازیگران این نمایش بهزودی معرفی خواهند شد.
آنماریسلامه در نمایش میدانی «ساعر۵»
آنماری سلامه بازیگر لبنانی سینما، تلویزیون و تئاتر، در نمایش میدانی «ساعر۵» روی صحنه میآید.
نمایش میدانی «ساعر ۵» روایت یکی از مهمترین رخدادهای جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ است که در آن هنرمندان ایرانی و لبنانی به ایفای نقش میپردازند.
پیشتر سیامک صفری، شیماجعفرزاده، محمدرضا سامیان، محمد امین پازکی، ترنم کرمانیان و نفس جافری به عنوان بازیگر این پروژه میدانی معرفی شده بودند.
آنماری سلامه ایفاگر نقش لیلا در این نمایش خواهد بود.
آنماری سلامه در آثاری همچون سریال حوالی پاییز، نجلا در ایران مقابل دوربین رفته است و برای نخستین بار در یک تئاتر در ایران روی صحنه میآید.