به گزارش اطلاعات آنلاین، شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی و غذایی به راحتی اطلاعات غلط در فضای مجازی منتشر میکنند ولی حقیقت اینجاست که بدون تحقیقات علمی نمیتوان درباره هیچ چیزی اظهار نظر کرد. ذخیره مواد غذایی در فویلها و ورقههای آلومینیومی رایج در بازار اشتباهی خطرناک است که کمتر کسی به آن توجه میکند. اگر باقی مانده غذاها یا مواد غذایی اولیه را در فویل آلومینیومی میپیچید، فوراً این کار را متوقف کنید.
زاچاری کارترایت (Cartwright) استاد دانشگاه شیکاگو و عضو موسسه تحقیقاتی اکولاب (Aqualab) میگوید که متاسفانه استفاده از فویلهای آلومینیوم در خانوادههای آمریکایی رواج بسیاری پیدا کرده است ولی مواد غذایی پیچیده شده در فویل به یک دلیل ساده در معرض خطر عفونت توسط باکتری های خطرناک قرار دارد و آن این است که هوا در آن جریان ندارد.
به گفته این متخصص تغذیه، ظروف یا کیسه های پلاستیکی قابل مهر و موم گزینه ایمنتری هستند. فویل آلومینیومی به تنهایی نمیتوانند مانع عبور هوا شوند و موجب رشد باکتریهای موجود در هوا درون غذاها میشوند.
کارترایت تنها کسی نیست که علیه این فویلها اظهارنظر کرده است. پریمورس فری استون مدرس ارشد میکروبیولوژی بالینی در دانشگاه لستر انگلیس نیز اعتقاد دارد که استفاده از فویل آلومینیومی میتواند تا حد مرگ خطرناک باشد.
فری استون یکی از مدافعان گزینههای مهر و موم هوا برای نگهداری مواد غذایی است. علاوه بر این، او به مردم هشدار می دهد که نگهداری در یخچال سرعت رشد باکتری ها را کاهش میدهد. تنها انجماد جامد در دمای منفی ۲۰ درجه سانتی گراد از رشد باکتریهای مسموم کننده جلوگیری میکند. اگر این باکتری را نکشید یا از آن جلوگیری نکنید، می توانید خود را در معرض مسمومیت غذایی تهدید کننده زندگی قرار دهید.
فری استون میگوید که شما باید غذای باقی مانده خود را ظرف طی دو روز مصرف کنید وگرنه باید آنها را منجمد کنید.
به گزارش اطلاعات آنلاین، شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی و غذایی به راحتی اطلاعات غلط در فضای مجازی منتشر میکنند ولی حقیقت اینجاست که بدون تحقیقات علمی نمیتوان درباره هیچ چیزی اظهار نظر کرد. ذخیره مواد غذایی در فویلها و ورقههای آلومینیومی رایج در بازار اشتباهی خطرناک است که کمتر کسی به آن توجه میکند. اگر باقی مانده غذاها یا مواد غذایی اولیه را در فویل آلومینیومی میپیچید، فوراً این کار را متوقف کنید.
زاچاری کارترایت (Cartwright) استاد دانشگاه شیکاگو و عضو موسسه تحقیقاتی اکولاب (Aqualab) میگوید که متاسفانه استفاده از فویلهای آلومینیوم در خانوادههای آمریکایی رواج بسیاری پیدا کرده است ولی مواد غذایی پیچیده شده در فویل به یک دلیل ساده در معرض خطر عفونت توسط باکتری های خطرناک قرار دارد و آن این است که هوا در آن جریان ندارد.
به گفته این متخصص تغذیه، ظروف یا کیسه های پلاستیکی قابل مهر و موم گزینه ایمنتری هستند. فویل آلومینیومی به تنهایی نمیتوانند مانع عبور هوا شوند و موجب رشد باکتریهای موجود در هوا درون غذاها میشوند.
کارترایت تنها کسی نیست که علیه این فویلها اظهارنظر کرده است. پریمورس فری استون مدرس ارشد میکروبیولوژی بالینی در دانشگاه لستر انگلیس نیز اعتقاد دارد که استفاده از فویل آلومینیومی میتواند تا حد مرگ خطرناک باشد.
فری استون یکی از مدافعان گزینههای مهر و موم هوا برای نگهداری مواد غذایی است. علاوه بر این، او به مردم هشدار می دهد که نگهداری در یخچال سرعت رشد باکتری ها را کاهش میدهد. تنها انجماد جامد در دمای منفی ۲۰ درجه سانتی گراد از رشد باکتریهای مسموم کننده جلوگیری میکند. اگر این باکتری را نکشید یا از آن جلوگیری نکنید، می توانید خود را در معرض مسمومیت غذایی تهدید کننده زندگی قرار دهید.
فری استون میگوید که شما باید غذای باقی مانده خود را ظرف طی دو روز مصرف کنید وگرنه باید آنها را منجمد کنید.