شناسهٔ خبر: 70143883 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

عراقچی پس از نشست آستانه: گفتگوهای سیاسی میان دولت سوریه و گروه‌های معارض مشروع آغاز ‌می‌شود

وزیر امور خارجه گفت: در نشست روند آستانه مقرر شد گفتگوهای سیاسی بین دولت سوریه و گروه‌های معارض مشروع آغاز شود همچنین قرار شد ما با دولت سوریه در این خصوص مشورت کنیم.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، سید عباس عراقچی پس از نشست آستانه در جمع خبرنگاران افزود: در نشست امروز آستانه مسائل روز و جاری در سوریه که بسیار مهم است مورد بحث و رایزنی قرار گرفت و این اشتراک نظر میان همه شرکت کنندگان بود که درگیری‌ها باید فوراً خاتمه پیدا کند و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه محترم شمرده شود.

 

وزیر خارجه افزود: روسیه هم قرار شده با دولت سوریه مشورت داشته باشد.

 

سید عباس عراقچی که برای شرکت در اجلاس دوحه در قطر به سر می‌برد صبح امروز نیز گفته بود در مرحله‌ای هستم که همه در حال تبادل نظر و رایزنی هستند و برای تصمیم گیری زود هست تحولات در منطقه بسیار سریع در حال رخ دادن است و وضعیت سیالی را شاهد هستیم و طبیعی هست که ما کماکان به حمایت خود از مردم و دولت سوریه ادامه می‌دهیم. این یک کارزار سیاسی است که باید در آن به ایفای نقش بپردازیم.

 

 

انتهای پیام/ع.خ/26

برچسب‌ها: