شناسهٔ خبر: 70138526 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

گردشگری درمانی را در سیرجان پیگیری می‌کنیم

استاندار کرمان با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا (س) گل‌گهر سیرجان گفت: این مجموعه نقطه اتکایی می‌تواند باشد تا بحث توریست درمانی را در شهرستان سیرجان به صورت جدی مورد پیگیری قرار دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث آریا، محمدعلی طالبی ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۳ در حاشیه بهره‌برداری از بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا (س) گل‌گهر سیرجان در جمع خبرنگاران گفت: این بیمارستان برخوردار از تجهیزات و امکانات پیشرفته و پاسخگویی به نیاز مردم در سطح شهرستان و حتی استان است.

استاندار کرمان بیان کرد: امیدواریم این مرکز درمانی نقطه اتکایی باشد تا ما در شهرستان سیرجان بحث توریست درمانی و گردشگری سلامت را به صورت جدی مورد پیگیری قرار دهیم.

او به زیرساخت‌های موجود در شهرستان سیرجان اشاره و تصریح کرد: وجود فرودگاه و دسترسی به بیمارستان، امکان را برای پذیرایی از گردشگران سلامت از سایر نقاط کشور و حتی دیگر نقاط دنیا فراهم می‌کند.

طالبی ادامه داد: امیدواریم سطح کیفیت و استاندارد بالا، نیروهای مجرب و وجود متخصصان، چنین امکانی را برای مردم شهرستان سیرجان فراهم آورد.

بیمارستان تخصصی ۱۶۰ تختخوابی فاطمه‌الزهرا (س) گل‌گهر در ۶ طبقه و با گرایش قلب، با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهوری و استاندار کرمان به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/